Belizia De Luxe Resort

Son güncelleme: 20.04.2009 00:05

  • noimage

    Belizia De Luxe Resort 424 toplam oda, 153 junior suit, 75 senior suit, 196 standart oda kapasitelidir. Belizia De Luxe Resort deniz ve dağ manzaralıdır.

    Oda Özellikleri: Odalar dirak telefon bağlantılıdır ve odalarda balkon, minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, klima, banyo, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

    Genel Özellikler: Belizia De Luxe Resort televizyon odası, internet cafe, kuaför, çamaşırhane, kuru temizleme, market, postane, fotoğrafçı, butik, deri dükkanı, kuyumcu, teleferik, yangın alarmı, jeneratör, doktor, ücretsiz park, kredi kartı kullanabilme, araba kiralama olanakları sunmaktadır.

    Spor & Eğlence: Belizia De Luxe Resort iyi zaman geçirmeniz için su kayağı yapabileceğiniz açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, ısıtmalı yüzme havuzu, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, masaj, fitness merkezi, aerobik, güzellik salonu, squash, masa tenisi, bilardo, disco, canlı şovlar, spor animasyon, tenis, tenis kort, mini futbol, voleybol, basketbol, satranç, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, dalma okulu, su kayağı, banana, ringo, kano, rüzgar sörfü, mini klüp, dart gibi seçenekler sunmaktadır.

    noimage

    Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde kahvaltı salonu, lobby bar, disco bar, 2 a la carte restaurants, 1 açık büfe restaurant bulunmaktadır.

    noimage

    Toplantı & Kongre Salonu: Belizia De Luxe Resort 'de maksimum 331 kapasiteli 3 toplantı odası bulunmaktadır. Odalar tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır.

    Konum: Belizia De Luxe Resort Bodrum'a 4 km, Bodrum-Milas Havaalanına 35 km uzaklıktadır.
#20.04.2009 00:05 0 0 0