Lerzan Mutlu Zirve 2009

Son güncelleme: 20.04.2009 01:54
  • Lerzan Mutlu Zirve 2009 - Lerzan Mutlu - Yeni Albüm - 2009 Albümleri


    8 ay gibi uzun bir süredir İngiltere' de bulunan Lerzan Mutlu, büyük bir değişimle İstanbul' a döndü. Tamamen değiştirdiği imaj ve tamamen değiştirdiği müzik tarzıyla çok yakında sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Lerzan Mutlu bu değişimi şöyle açıklıyor; Değişik bir benle ve tamamen değiştirdiğim pop tarzındaki "Zirve" adlı albümümle çok kısa bir zaman sonra sizlerle buluşmaya büyük bir heyecanla can atıyorum. Zirvede Buluşmak Üzere.

    noimage

    Erhan Bayrak'ın müzik direktörlüğünde gerçekleşen ve masteringleri İngiltere'de yapılan albümde sanatçı tamamen tarzının dışında ve tamamen pop tarzında bir albüm hazırladı.

    Prodüktörlüğünü ve yapımcılığını Lerzan Mutlu'nun yaptığı albümde son günlerin en popüler bestecisi ve söz yazarı Sinan Akçıl' ın yaza damgasını vuracak, hareketli "Bir Numara" ve slow "Bu Sözümü Unutma" adlı iki tane parçası bulunuyor. Ayşe Özyılmazel' in profesyonel olarak söz yazdığı "Herkes Mutlu" adlı şarkı ise son günlerin en çok konuşulan şarkısı olacak.
    Albümde ayrıca Altan Çetin,Emre Irmak,Gökhan Özen,Hakkı Yalçın ve Güven Baran' ın şarkıları da bulunuyor.

    Fotoğraf çekimlerinin yapıldığı aynı platoda bulunan Madonna'nın fotoğraflarını da çeken ve Lerzan Mutlu'nun fiziğini çok beğenen Steven Klein, Madonna' nın giydiği iki kostümü kendisine hediye etti ve çekimlerde bu kostümler kullanıldı


    Albüm İçerik
#20.04.2009 01:54 0 0 0