1- krema ve bitter benmari eritilir. soğuyunca mikserle çırpılır yoğunlaştırılır. not: kremayı ocakta orta ateşte kaynatıp içine parçalanmış çikolatayı ekleyip eritebilirsiniz.
2- kurabiye için: yağ ve pudraşekeri iyice karıştırılır. yumurta sarısı eklenir karıştırılır. krema ve tuz eklenir tekrar karıştırılır. vanilya ve aldığı kadar unla çok yumuşak bir hamur yapılır. not: unu yavaş yavaş ekleyin ve ele yapışmayan hamur yapın.
3- hamuru dolapta 15 dakika dinlendirin. az un serpilmiş zeminde merdane ile yarım santim inceliğinde açın. yuvarlak kalıplarla kesin vb. üzerne çatalla izler yapın. fazla bastırmayın. yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin. önceden ısınmış 180 derecede hafif pembe renkte pişirin.
4- soğuyan kurabiyelerin arasına 1 tatlı kaşığı kremadan sürün ve diğer kurabiye ile kapatın. Afiyet olsun.