Kervansaray Lara

Son güncelleme: 20.04.2009 21:44
NaZ NaZ foto
  • kervansaray otel - kervansaray antalya - kervansaray hotels
    noimage

    Kervansaray Lara Otel 585 toplam oda, 2 kral suiti, 30 suit, 16 junior suit, 32 bağlantılı oda, 6 özürlüler için tasarlanmış, 475 standart oda, 18 aile odası, 6 villa kapasitelidir. Otel deniz manzaralıdır..

    Oda Özellikleri: Odalar direk telefon bağlantılıdır ve odalarda minibar, kasa, uydu bağlantılı televizyon, merkezi klima, küvet, tuvalet, saç kurutma makinesi, banyoda telefon bağlantısı bulunmaktadır.

    Genel Özellikler: Kervansaray Lara Otel merkezi klima ve ısıtma, bahçe, televizyon köşesi, oyun odası, internet bağlantısı, iş merkesi, kuaför, çamaşırhane, ütü, market, hediyelik eşya dükkanı, butik, kuyumcu, 24 saat oda servisi, jeneratör, istediğiniz an doktor, ücretsiz park gibi olanklar sunmaktadır.

    Spor & Eğlence: Kervansaray Lara Otel iyi zaman geçirmeniz için açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, aquapark, Türk hamamı, sauna, masaj, jakuzi, sağlık ve güzellik salonu, fitness salonu, masa tenisi, bilardo, disco, gece klubün, animasyon programları, tennis, mini golf, futbol, voleybol, plaj voleybolu, basketbol, okçuluk, amfitiyatro, çocuk oyun alanı, banana, kano, rüzgar sörfü, rafting tur gibi seçenekler sunmaktadır.

    noimage

    Yeme & İçme: Her şey dahil konsepti ile çalışan otelde pastane, lobby bar, snack bar, havuz bar, plaj bar, şarap evi, disco bar, cocktail bar, A la carte ve açık servis büfe, 4 restaurant, 1 a la carte restaurant bulunmaktadır. Otel dünya-Türk-Latin-Akdeniz-Uzak Doğu ve vejeteryan mutfağından farklı lezzetler sunmaktadır.

    Toplantı & Kongre Salonu: Kervansaray Lara Otel'de 4000 maksimum kapasiteli 4 toplantı odası bulunmaktadır. Odalar tepegöz , perde, slide projektör, flipchart, projektör, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, faks, klima, ışıklandırma sistemi ile donatılmıştır..

    Konum: Kervansaray Lara Otel Antalya Havaalanına 14 km uzaklıktadır. Otel deniz kıyısındadır ve ücretsiz otobüs bulunmaktadır.


    www.kervansarayhotels.com
#20.04.2009 21:44 0 0 0