Krokanlı Çikolatalı Topların Yapılışı - Çikolatalı Toplar



Malzemeler:

1 paket teremyağ
2 tane yumurta
6 çorba kaşığı toz şeker
3 çorba kaşığı kakao
1 kahve fincanı süt
1 paket vanilya
1 limon kabuğu rendesi
3 paket pötibör bisküvi
1 su bardağı fındık
3 paket badem krokan (koska)

1 çay bardağı hindistan cevizi
1 çay bardağı toz fıstık

Hazırlanışı:

1.Teremyağ eritilir ılıyınca şeker, yumurta, kakao, süt, vanilya, limon kabuğu rendesi ilave edilerek karıştırılır.

2. Bisküvi, fındık, krokan parçalara ayrılarak karışımın içine eklenir, yoğrularak şekil verilir.
3.Yarısını hindistan cevizine, yarısını fıstığa batırılarak servis
tabağına alınır. Afiyet olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 509
favori
like
share