kabap çeşitleri - bahar kebabı -



Bahar Kebabı:
Malzemeler:

* 2 kuru soğan veya 8-10 adet arpacık soğan
* yarım kg bonfile, kuşbaşı doğranmış
* 2 adet patates
* 2 adet kereviz
* 2 adet havuç
* 1 su bardağı dondurulmuş veya konserve bezelye
* kaynamış su


Hazırlanması:

1. Soğanları soyup etlerle beraber kavurun. Kapağını kapatıp bıraktığı suyu çekmesini sağlayın.
2. Sebzeleri soyup küp küp doğrayın. Sırayla patates, havuç ve kerevizi ekleyip kavurmaya devam edin.
3. Eğer dondurulmuş bezelye kullanıyorsanız tencereye ilave edin. Üzerlerini geçecek kadar kaynamış su ekleyin. Konserve kullanıyorsanız sebzeler pişip etler iyice yumuşadıktan sonra da ekleyebilirsiniz.
4. En son tuzunu ilave edip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 357
favori
like
share
Ck_ Tarih: 24.04.2009 12:28
Teşekkür ederim bahar mevsimindeyiz iyi olur yapıp yersem