Bahar Kebabı

Son güncelleme: 24.04.2009 11:28
  • kabap çeşitleri - bahar kebabı -

    noimage

    Bahar Kebabı:
    Malzemeler:

    * 2 kuru soğan veya 8-10 adet arpacık soğan
    * yarım kg bonfile, kuşbaşı doğranmış
    * 2 adet patates
    * 2 adet kereviz
    * 2 adet havuç
    * 1 su bardağı dondurulmuş veya konserve bezelye
    * kaynamış su


    Hazırlanması:

    1. Soğanları soyup etlerle beraber kavurun. Kapağını kapatıp bıraktığı suyu çekmesini sağlayın.
    2. Sebzeleri soyup küp küp doğrayın. Sırayla patates, havuç ve kerevizi ekleyip kavurmaya devam edin.
    3. Eğer dondurulmuş bezelye kullanıyorsanız tencereye ilave edin. Üzerlerini geçecek kadar kaynamış su ekleyin. Konserve kullanıyorsanız sebzeler pişip etler iyice yumuşadıktan sonra da ekleyebilirsiniz.
    4. En son tuzunu ilave edip servis yapın.
#24.04.2009 11:22 0 0 0
Ck_ Ck_ foto
  • Teşekkür ederim bahar mevsimindeyiz iyi olur yapıp yersem:D
#24.04.2009 11:28 0 0 0