Malzemeler :
1 haşlanmış tavukgöğsü
2 su b.haşlanmış buğday
1 kase soya filizi
1 tutam semizotu
1 tutam maydanoz
Taze nane
Yeşil soğan
2 domates
Nar ekşisi
Zeytinyağı
Üzeri için:
Zeytinyağı
Fesleğen
Hazırlanışı :
Karıştırma kabına haşlanmış buğday ve ince doğranmış yeşillikleri (fesleğen hariç) ekleyerek karıştırın. Daha sonra üzerine domatesi de rendeleyerek ekleyin. Tuzunu, zeytinyağını ve nar ekşisini ilave edip karıştırın.
Sosu için zeytinyağı ve fesleğeni doğrayıcıdan geçirin.
Yeşilliklerle bezenmiş servis tabağına döktükten sonra en son haşlanmış tavuk göğsünü dilimleyerek üzerine ekleyin. Üzerine sosu gezdirerek servis edin.Bezleyici ve doyurucu bir salata.