Ribery için acımasız mücadele !..

Son güncelleme: 25.04.2009 18:22
  • Ribery için acımasız mücadele !..


    noimage



    noimage


    Bayern Münih'in menajeri Uli Hoeness, hedeflerinin, Fransız yıldız futbolcu Franck Ribery'yi her şart altında ellerinde tutmak olduğunu belirterek, "Bu acımasız bir mücadele olacak dedi.
    Hoeness, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, Ribery'yi hiçbir fiyata bırakmayacaklarını kaydederek, ''Hedefimiz Ribery'yi tüm gücümüzle tutmak. Bu acımasız bir mücadele olacak. Ona teklifler gelecek. Bu konuda en önemlisi bizim onu tutmak istediğimizi söylememiz ve sarsılmamamız'' dedi.
    Transfer sezonunun son tarihi olan 31 Ağustos tarihine kadar tutumlarını kararlı bir şekilde sürdürmeleri durumunda Ribery'nin 2011 yılına kadar olan sözleşmesini uzatabileceklerini ifade eden Hoeness, Ribery'nin sözleşmesinde özel bir hükmün bulunmadığını, kendisinin ve ailesinin Münih'te yaşamaktan memnun olduğunu anlattı.

    Ribery'nin Münih'te uluslararası bir şampiyonluk kazanılamaması durumunda kulüpten ayrılmak yönünde düşüncelerinin olabileceğini belirten Hoeness, bu futbolcunun danışmanlarının para kazanmak için transfer olmasını istediklerini kaydetti.

    Hoeness, gelecek aylarda transferler konusunda gelişmeler yaşanabileceğine işaret ederek, ''Örnek olarak, Real ne yapacak, diğer kulüpler paralarını nereye harcayacaklar? Bir kulüp bir takımdan yıldız bir oyuncu alırsa, bu takım da bu milyonlarla başka bir oyuncuyu aramaya başlayacak. Belki de Ribery'ye gelecekler. Bu bir domino taşı etkisidir'' dedi.

    Uli Hoeness, yeni sezon için planlarının büyük bir bölümünü tamamladıklarını, Timoschtschuk ile çok iyi bir futbolcuyu kazandıklarını belirtti.

    Timoschtschuk'un şimdiki teknik direktörü Dick Advocaat'ın kendisine, bu oyuncunun transferine üzüldüğünü söylediğini ifade eden Hoeness, Timoschtschuk'un eski ünlü oyuncu Franz Beckenbauer gibi iyi bir stratejik oyuncu olabileceğini açıklamalarına ekledi.
#25.04.2009 12:52 0 0 0
  • Bu adamı elde tutmak zor iş, büyük ihtimal gider bayern'den
#25.04.2009 18:08 0 0 0
  • bence, futbolcu kendisi ve menejerleri para kazansın diye savrulup durmasın. Eğer takımdaki konumu ve takımının yeri ligde iyiyse kalmalı. Birçok yıldız iyi yönetilemediği için kaybolup gitmiştir.
#25.04.2009 18:22 0 0 0