Tamer Karadağlı Kimdir - Tamer Karadağlı Resimleri -Tamer Karadağlı Biyografisi Tamer Karadağlı Hakkında

24 Mayıs 1967 tarihinde Ankara'da doğdu. TED Ankara Kolejinden sonra Çankaya Lisesinden ve Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan sanatçı ilk filmini 1993 yılında çevirdi. Çocuklar Duymasın dizisiyle ün kazandı. Birçok ünlü oyuncunun seslendirmesini de yapan Karadağlı, oyuncu Arzu Balkan ile evlinip, boşandı.

[URL=http://img406.imageshack.us/my.php?image=soyak01.jpg]



Filmografisi


Fedai - 2007
Living & Dying - 2007
Ben Fazla Kalmayacağım - 2007
Sınavdan Sonra - 2006
Hayatım Sana Feda - 2006
Arka Sokaklar - 2006
Beyza'nın Kadınları - 2005
Şans Kapıyı Kırınca - 2004
Yağmur Zamanı - 2004
Bir Tutam Baharat - 2003
En Son Babalar Duyar - 2002
Çocuklar Duymasın - 2002
Nasıl Evde Kaldım - 2001
Artık Sevmeyeceğim - 2000
Sarı Evin Esrarı - 2000
Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
Demir Leblebi - 1999
Babam Olur musun? - 1999
Ferhunde Hanımlar - 1993

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 559
favori
like
share