Çigdem Talu Melih Kibar'a saygiı

Son güncelleme: 26.04.2009 10:52
  • Popüler müziğimizin incilerini yaratanlar "Ustalara Saygı"da! ...

    Tarih : 27 Nisan 2009
    Saat : 20:00
    Yer : Melih Cevdet Anday Sahnesi- Akatlar Kültür Merkezi
    Şehir : İstanbul Avrupa


    Etkinlik: Ustalara Saygı Toplantısı - Çiğdem Talu ve Melih Kibar
    Tarih: 27 Nisan 2009 Pazartesi
    Yer: Melih Cevdet Anday Sahnesi- Akatlar Kültür Merkezi
    Saat: 20.00
    Popüler müziğimizin en önemli yaratıcı ikilisi Çiğdem Talu ve Melih Kibar, "Ustalara Saygı"da anılacak. Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen "Ustalara Saygı" etkinliği,
    27 Nisan Pazartesi akşamı, birlikte yarattıkları şarkılar yıllardır dillerden düşmeyen iki müzik insanı için gerçekleştirilecek.
    Melih Cevdet Anday Sahnesi'nde (Akatlar Kültür Merkezi) saat 20.00'den itibaren takip edilebilecek olan "Ustalara Saygı" gecesi; popüler müziğimizin usta yorumcuları ile genç kuşağın en iyi seslerini buluşturan özel bir konsere dönüşecek.
    "İşte Öyle Bir Şey", "Sevdan Olmasa", "Bir de Bana Sor", "İçimdeki Fırtına", "Etme Eyleme" gibi onlarca şarkıyı birlikte yaratan Çiğdem Talu ve Melih Kibar için organize edilen "Ustalara Saygı" toplantısına; Coşkun Demir, Demet Sağıroğlu, Erol Evgin, Füsun Önal, Murat Evgin, Nükhet Duru, Onur Mete, Sibel Gürsoy, Tuba Önal, Tüzmen ve Yeliz katılacaklar.
    Faruk Şüyün'ün hazırladığı ve Erol Evgin ile birlikte moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte, dinleyiciler için, sanatçıların solo performanslarının yanı sıra sürpriz düetler ve 'yıldızlar korosu' da yer alacak. "Ustalara Saygı" gecesinde; Talu-Kibar ikilisinin birlikte yarattığı klasiklerin yanı sıra ayrı ayrı sanatçılarla ürettikleri çalışmalardan örnekler de sanatseverlere sunulacak.
    Çiğdem Talu ve Melih Kibar için hazırlanan gecede sadece müzik yok. "Hisseli Harikalar Kumpanyası" müzikalinde sanatçılarla çalışan Haldun Dormen, arşivci-programcı Hakan Eren, Melih Kibar'ın eşi Ethel Kibar ve Talu'nun kızı Zeynep Talu "Ustalara Saygı"ya katılarak duygu ve düşüncelerini konuklarla paylaşacak.
    Firuz İsmailov, Zafer Şanlı, Emir Özoğlu, Mertol Şalt, Yasemin Enis, Alp Yenier, Görkem Devrim Saoulis'ten oluşan Erol Evgin Orkestrası'nın sanatçılara eşlik edeceği gecede Talu ve Kibar ile ilgili çeşitli görüntüler ve dia gösterileri de seyircilere sunulacak.
    "Ustalara Saygı" etkinlikleri; 4 Mayıs'ta Selim İleri için hazırlanan geceyle devam edecek.
#26.04.2009 10:52 0 0 0