Garnitürlü Pilav

Son güncelleme: 26.04.2009 11:29
  • Garnitürlü Pilav - Garnitürlü Pilav tarifi
    noimage
    Malzemeler
    • 1 su bardağı pirinç,
    • 1 adet patates,
    • 1 adet havuç,
    • 3 çorba kaşığı bezelye,
    • Yarım demet maydonoz,
    • 1 adet soğan,
    • 1 çorba kaşığı zeytinyağ,
    • 1 su bardağı et suyu,
    • 1 su bardağı sıcak su,
    • 2 çorba kaşığı tereyağ,
    • 1 çay kaşığı nane, tuz.
    BRÜKSEL LAHANA
    • 200 gr. Brüksel lahanası,
    • 2 diş sarımsak,
    • 1 çorba kaşığı zeytinyağ,
    • 1 çay kaşığı tuz.

    Tarif

    Soğanı ve pirinci yağda kavurun.İçine konserve garnetür koyup karıştırın veya patatesi, havucu küçük küçük doğrayıp sote edin.Ardından bezelyeyi de içine koyun.En son olarakta kıyılmış maydonozu pilava koyup karıştırın.Brüksel lahanayı bir kap içinde tuz, sarımsak ve zeytinyağı kullanarak sote edin.Brüksel lahanasını dalyan köftenin ve garnetürlü pilavın yanında servis yapın.
#26.04.2009 11:29 0 0 0