3.İdeal Home Ev Eşyaları, Züccaciye ve Çeyiz Fuarı

Son güncelleme: 26.04.2009 17:29
  • Yenilikler için ideal fırsat İdeal Home Fuarı, bu yıl 14-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

    Tarih : 14-17 Mayıs 2009
    Yer : Tüyap Fuar Merkezi
    Şehir : İstanbul Avrupa


    Sektörün bahar buluşması İdeal Home Fuarı

    Zücaciye, ev tekstili ve çeyiz sektörlerine yeni bir soluk kazandıran İdeal Home Fuarı, bu yıl 14-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek. Sadece tekstil firmaların değil, zücaciye, hediyelik eşya, elektrikli ev gereçleri ve mutfak eşyalarını da kapsayan fuar, yerli ve yabancı yüzlerce firmaya ev sahipliği yapacak.
    Organize ettiği fuarlarla adından sıkça söz ettiren Life Medya, İDEAL HOME 2008 FUARI ile ev testili firmalarını tek çatı altında buluşturuyor.

    Bu yıl 14-17 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenecek olan İdeal Home fuarı, aynı zamanda sektörün de nabzını tutacak. Fuar, yeni ürünlerin görücüye çıkmasının yanında firmaların bayilik ağlarını geliştirmesini, yurtiçi ve yurtdışına açılımlar yapmasını ve pazar paylarını arttırma fırsatı da sunuyor.

    İdeal Home 2009 Fuarı; ihracatçı, ithalatçı, üretici ve toptancı yüzlerce firma ile binlerce müşteri grubunu tek çatı altında buluşturuyor. Birçok ürün yelpazesinin ilk kez piyasaya çıkacağı fuarda; ev tekstilinden hediyelik eşya ve dekoratif ürünlere, elektrikli ev aletlerinden sofra ve mutfak eşyalarına, halı, kilim ve battaniyeden, banyo ve mutfak aksesuarlarına kadar birçok ürün grubu yer alıyor.

    Zücaciye, ev tekstili ve çeyiz sektörlerine yeni bir soluk kazandıran İdeal Home Fuarı birbirinden güzel yeniliklere de imza atıyor. Yurt dışındaki fuarları yakından takip eden Life Medya, İdeal Home 2009 Fuarı'nda yerli ve yabancı firmaları ağırlayarak uluslararası rekabetin ön plana çıkmasını sağlıyor. İdeal Home Fuarı, sadece tekstil firmaların değil, zücaciye, hediyelik eşya, elektrikli ev gereçleri ve mutfak eşyalarını ziyaretçilere konsept olarak sunuyor.


    Life Medya, 13 yılı aşkın bir süredir sektörel yayıncılık ve fuarcılık alanında edindiği birikim ve deneyimlerle Avrasya'nın 1. dünyanın 3. büyük fuarcılık şirketi olmayı başardı. Küçük bir köy haline gelen dünyamızda global bakış açısına sahip firmalar ayakta kalmayı katıldıkları fuarlarla başarıyor. İdeal Home Fuarı, katılımcı firmaların ufkunu genişleterek dünya firmalarını daha yakından tanıma fırsatı sunuyor. Ürün ve marka tanıtımlarını gerçekleştiren firmaları İdeal Home Fuarı, verimli iş görüşmeleriyle firmalarını bir adım ileriye taşıyor. Katılımcılara ve müşterilere, yeni ürünleri görme ve yakından inceleme olanağı sunan İdeal Home, aynı zamanda firmalara rekabetleri arttırma imkanı vererek, iş bağlantılarını geliştirme olanağı sunuyor.
#26.04.2009 17:29 0 0 0