Kalıp Avrasya 2009

Son güncelleme: 26.04.2009 18:34
  • Kalıp Sektörünün Nabzı Bursa'da Tutuluyor!
    TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Prestij Yayıncılık - Kalıp Dünyası işbirliği, UKUB Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile hazırlanan KALIP AVRASYA 2009, Bursa 3. Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayiler Fuarı...

    Tarih : 7-10 Mayıs 2009
    Yer : Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi
    Şehir : Bursa


    TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Prestij Yayıncılık - Kalıp Dünyası işbirliği, UKUB Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile hazırlanan KALIP AVRASYA 2009, Bursa 3. Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayiler Fuarı, BURSA OTOTEKNİK 2009, 2.Otomotiv Yan Sanayi, Garaj ve Servis Ekipmanları, Benzin İstasyonları Donanımları ve LPG Sistemleri Fuarı ile eş zamanlı olarak 7 - 10 Mayıs 2009 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecektir.

    Sektörle ilgili ülkemizde düzenlenen diğer fuarlar arasında ilk sırada yer alan Kalıp Avrasya 2009, ülkemizin ve bölgesinin en kapsamlı ve en önemli buluşması olacaktır. Türkiye'nin başta otomotiv ana ve yan sanayi, makine olmak üzere birçok sektöründe lokomotif bir sanayi şehri olan ve yüksek ihracat kapasitesine sahip Bursa'da hazırlanan fuar 2007 yılında yurtiçi ve yurtdışından toplam 19.561 kişi tarafından ziyaret etmiştir.

    Toplam 3 sergi salonunda hazırlanan fuarda; Salon 1'de Kalıp İmalatçıları - PDM / PLM Özel Bölümü - Otomotiv Yan Sanayi - Ototeknik, Salon 2'de Kalıp Yan Sanayi, Salon 4'te Kalıp Proses Makineleri, Saç İşleme Teknolojileri yer alacak olup fuar süresince düzenlenecek Kalıp Seminerleri ve ISTMA toplantısı ile ilgililer sektörü yakından tanıtma fırsatı bulacaklardır.

    2009'daki buluşmada ISTMA (International Special Tooling Association) , kendi üyeleri için her yıl yaptığı toplantıyı Kalıp Avrasya ile eş zamanlı olarak Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleyecektir. Bu durum Türk Kalıp endüstrisinin tanıtımı için paha biçilmez bir fırsattır. Tüm Türk kalıp sektör üyelerinin bu önemli fırsatı kullanacağı düşünülmektedir.

    ISTMA'nın Kalıp Avrasya Fuarı ile eşzamanlı yapacağı toplantının duyurusu dünya kalıp endüstrisinin ve bu endüstrinin üretim gerçekleştirdiği ana sanayinin dikkatlerini bu fuara yönlendirecektir. Türk kalıp sektörü bu fırsatı en iyi şekilde kullanacaktır.
#26.04.2009 18:34 0 0 0