Üvey Karım

Son güncelleme: 26.04.2009 18:48
  • Abdullah Şahin Halk Tiyatrosu'nda Kahkaha Fırtınası!

    Tarih : 3-30 Nisan 2009
    Yer : Profilo Kültür Merkezi
    Şehir : İstanbul Avrupa


    Hangisi öz, hangisi üvey?
    Üvey kardeş, anne, baba, dayı, amca, hala olur da bir insanın üvey karısı olur mu hiç? Olur... Abdullah Şahin sahnesinde her an herşeyin olabildiği gibi, üvey eş de olabilir.
    Tiyatroya yarım asra yakın hizmet veren Abdullah Şahin, Yalçın Kaftanoğlu'nun yazdığı "ÜVEY KARIM" adlı komedi oyununu Profilo Kültür Merkezi'ndeki Abdullah Şahin Halk Tiyatrosu'nda sahneliyor.

    "Çılgın Yenge" oyunu ile tiyatro izleyicisinin karşısına çıkan ve oyunculukta ciddi başarı gösteren Soner Arıca'nın başrolünü Abdullah Şahin ve Ferdi Altuner ile paylaştığı ÜVEY KARIM'ı izlerken kahkaha fırtınasına tutulacaksınız.

    Soner Arıca, Aydan Şener ve Sinan Özer gibi farklı alanlarda çalışan ünlü isimleri Türk tiyatrosuna kazandıran Abdullah Şahin'in sahnelediği yeni oyun ÜVEY KARIM'da, bir dönem gazinoların en popüler ismi Nazan Şoray ilk kez tiyatro izleyicisinin karşısına çıkıyor.


    Zengin amca, evlat edindiği yeğeninin rahat yaşamasını sağlarken; tek koşulu kendi memleketlisi olan ve tanıdığı bir kızla evlenmesidir. Ancak çapkın yeğen İstanbullu bir kıza gönül verir ve amcasından habersiz evlenir.

    Bir gün amca ani bir kararla yeğeni ile evlendirmek istediği kızı alır ve İstanbul'a gelir. Evde yeğeninin karısıyla karşılaşır. Sadece karısı olsa; bir de yeğenin sevgilisi vardır. Büyük bir şaşkınlık içinde olan amca olayları çözmeye çalışırken ortalık biribirine karışır.

    ÜVEY KARIM'da ilk kez tiyatro izleyicisi ile buluşacak olan Nazan Şoray, tiyatroya yıllarca emek veren değerli oyuncu Ferdi Altuner, 11 yıldır tiyatro sahnesinde sergilediği başarılı oyunlarıyla dikkat çeken Fulden Akyürek, beşinci oyunu ile tekrar tiyatro severlerin karşısında çıkacak olan Oylum Şahin ve Türk tiyatrosunun değerli oyuncuları Ortans Kıvanç ile Muhlis Asan rol aldı.

    Salon: Profilo Kültür Merkezi
    Tarihler: 03.04.2009-30.04.2009-20:00
    Nisan sonuna kadar Cuma Saat 20:30, Cumartesi Saat 20:00, Pazar Saat 18.30
    Telefon: 0212 217 70 97- 98
    Adres: Profilo Alışveriş Merkezi, Mecidiyeköy
    İlçe: Mecidiyeköy
    Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 29,00 TL
#26.04.2009 18:48 0 0 0