Ispanak Püresi

Son güncelleme: 31.05.2009 00:18
  • Ispanak Püresi Tarifi - Ispanak Püresi Yapılışı - Diyet Yemekler - Ispanak Püresi Resmi

    noimage

    Malzemeler:

    1 adet küçük boy soğan
    3 diş sarımsak
    300 gram ıspanak
    1 çay kaşığı tuz
    1 kase yağsız yoğurt
    bir tutam kırmızı pulbiber

    Hazırlanışı:

    Soğan ve sarımsağı rendeleyin. Soğan, sarımsak, tuz ve ıspanağı kısık ateşte, ıspanaklar yumuşayana dek pişirin. Piştikten sonra ıspanaklı karışımı çatalla ezerek püre haline getirin. Derin bir kaba koyup, üstten kaşıkla bastırın. Kabı servis tabağına ters çevirerek püreyi çıkarın. Ispanak püresinin üzerine yoğurt gezdirin, bir tutam kırmızı pulbiber serpin. İster ılık ister soğuk olarak servis yapın.
#28.04.2009 16:13 0 0 0
  • o nasıl bi yemek türüdür ilk defa duydum
#28.04.2009 16:21 0 0 0
  • ellerine saglik..
#06.05.2009 22:46 0 0 0
  • zevkli diyet menüsü
#31.05.2009 00:18 0 0 0