Ali Erkazan Kimdir - Ali Erkazan Resimler - Ali Erkazan Biyografisi - Ali Erkazan Hakkında

1953 yılında doğdu. En Son Babalar Duyar dizisindeki "baba" rolüyle ünlenen, sanat hayatına Ankara Sanat Tiyatrosu'nda başlayan Ali Erkazan, bu kurumda 15 yıl çalıştı. Levent Kırca tiyatrosunda da görev yaptı. Politik tiyatro'da oyunculuğu öğrendi. Tiyatro oyunculuğunun yanısıra, 1983 yılında kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol alan sanatçı, ÇASOD üyesidir.




Filmografisi


Cesaretin Var mı Aşka - 2008
Münferit - 2007
Evimin Erkeği - 2007
Sevgili Dünürüm - 2007
Annem - 2007
Hayırdır İnşallah - 2006
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu - 2006
Mavi Kuş - 2006
Aşk Meydan Savaşı - 2002
Başımıza Gelenler - 2002
En Son Babalar Duyar - 2002
Son - 2001
Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
Sıdıka - 1997
Değirmen - 1986
Kurt ve Kuzu - 1983

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 406
favori
like
share