Programlama Kılavuzu Yeni Başlayanlar İçin

Son güncelleme: 29.04.2009 17:29
  • Programlama Kılavuzu Yeni Başlayanlar İçin - Programlama Kılavuzu
    noimage
    Yeni başlayanlar için programlama kılavuzu, bilgisayar programlamanın temelleri hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğretir. Bu kitapta, büyük programlama dillerini, nasıl çalıştıklarını ve neler yapabildiklerini öğreneceksiniz. Visual Basic kullanarak, giriş ve çıkış işlemlerini öğrenerek basit programlar yazacak ve hazırlayacağınız faiz hesaplama programıyla veri işleme gibi daha ileri seviye konulara giriş yapacaksınız.

    Bu kitapta öğreneceğiniz, karar mekanizmaları veya veri dizileri gibi kavramlar, yalnızca Visual Basic'te değil, tüm programlama dillerinde kullanacağınız temel kavramlardır. Ayrıca yazdığınız programları nasıl saklayacağınız ve dağıtacağınız konuları da işleniyor.

    Greg Perry bu kitapta, farklı programlama türlerinden bahsederek bunlar için hangi programlama dillerinin uygun olduğunu anlatıp, tavsiyeler vererek programlama dünyasının bir haritasını sunuyor. İş dünyasında programcılık, nasıl tam zamanlı iş bulunur gibi konularda Greg'in uzman bir programcı olarak edindiği tecrübelerden yararlanabilirsiniz.

    Yeni Başlayanlar için Programlama Kılavuzu en kısa sürede program yazmaya başlamanızı sağlayacak! Kitapta bulunan başlıklardan bazıları:
    • Bir programı sıfırdan yazmaya başlamak: Bu kitabı bitirdiğinizde bir programı yazmaya nasıl başlayacağınızı ve bitireceğinizi öğreneceksiniz.
    • Visual Basic'le hızlı ve kolay bir şekilde Windows programlarını nasıl yazabileceğinizi keşfedeceksiniz.
    • İş dünyasında programcılığın konumu, önemi ve geleceği hakkında bir uzmanın görüşlerini öğreneceksiniz.
    • Yazdığınız programda karşınıza çıkan problemleri nasıl takip edeceğinizi ve gidereceğinizi öğreneceksiniz.
    • Yazdığınız uygulamaları güncel tutmayı ve dağıtıma hazır hale getirmeyi öğreneceksiniz.
#29.04.2009 17:29 0 0 0