İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri

Son güncelleme: 30.04.2009 00:04
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri - İzmir Büyükşehir Belediyesi - Spor Tesisleri

    CELAL ATİK SPOR SALONU

    noimage

    YOZGATLI olmasına rağmen İzmirli olarak atfettiğimiz unutulmaz sporculardan, soyismi Ulu Önderimiz Atatürk tarafından verilen Celal Atik'in adını taşıyan spor salonu, basketbol, hentbol, voleybol maçları için uygun tarzda inşa edilmiştir. Parke zeminli salonun seyirci kapasitesi 1.700'dür. Celal Atik Spor Salonu'nda 6.8 m.'ye12 metrelik, derinliği 1.20 ile 1.80 arasında değişen bir yüzme havuzu, kondisyon salonu, tenis kortu, satranç salonu, taekwondo ve judo salonları yer almaktadır. Taekwondo salonunda, aynı zamanda jimnastik ve aerobik çalışmaları yapılmaktadır

    Adres: Celal Atik Spor Salonu, Kültürpark-İZMİR
    Telefon: 0.232, 446 26 15 - 425 04 21


    EVKA 4 SPOR KOMPLEKSİ

    noimage

    BORNOVA'da özellikle basketbol, hentbol ve voleybol branşları için hizmet veren Evka-4 Spor Kompleksi, parke zeminli ve 900 seyirci kapasitelidir. Evka 4 Spor Kompleksi'nde kondisyon salonu, masa tenisi salonu, satranç salonu, taekwondo ve judo salonları bulunmakta, bu salonlardan jimnastikçiler ve güreşçiler de yararlanabilmektedir. Salon çevresinde, iki adet açık alan basketbol sahası ve iki de futbol sahası bulunmaktadır

    Adres: Atatürk Mahallesi - İZMİR / BORNOVA
    Telefon: 0.232. 351 38 66



    ÇOK AMAÇLI SPOR SALONLARI

    noimage

    İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet tarihimizin en büyük spor projelerinden birinin altına imza atarak İzmir'in dört bir yanını çok amaçlı spor salonları ile donattı. 22 adet salon, Menderes, Gümüldür, Özdere, Tekeli, Eski Foça, Yeni Foça, Yekli, Ören, Armutlu, Yukarızılca, Bağyurdu, Ulucak, Bayındır, Çırpı, Helvacı, Emiralem, Koyundere, Seyrek, Ulukent, Asarlık, Ayrancılar ve Çaybaşı'da hizmete girdi. Bu salonlar, bir yandan 7'den 77'ye herkesi sporla kucaklaştırırken, açılan spor okullarıyla tüm branşlara canlılık kazandırdı.



    HASANAĞA BAHÇESİ SPOR KOMPLEKSİ

    noimage

    BUCA'da daha önce İzmir'in ilk buz sporları pisti olarak kullanılan merkez, bugün basketbol takımlarımızın antrenman ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde revize edilmiştir. Tesiste, kondisyon ve masa tenisi salonları da yer almaktadır.

    Adres: Hasanağa Bahçesi, BUCA / İZMİR
    Telefon: 0.232. 420 19 53



    BOSTANLI REKREASYON ALANI

    noimage

    TÜRKİYE'nin en büyük rekreasyon alanları içinde yer alan bölgede, 4 tenis kordu, 3 basketbol sahası, 1 kondisyon aletleri parkı, yemyeşil bir ortamda vatandaşlarımıza özgürce spor yapma imkanı sağlamaktadır.

    Adres: Bostanlı Rekreasyon Alanı, KARŞIYAKA / İZMİR
    Telefon: 0.232. 362 48 28



    İNCİRALTI REKREASYON ALANI

    noimage

    YEŞİLLE mavinin kucaklaştığı İnciraltı'nda halkımızın spor yapması için 3 tenis kortu, 1 basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası ve1 de halı saha yer almaktadır.

    Adres: İnciraltı Rekreaslon Alanı Tesisleri, İZMİR
    Telefon: 0.232. 278 06 00



    ALTINYOL YÜRÜYÜŞ YOLLARI

    noimage



    ATATÜRK ORMAN ALANI

    noimage



    ÇAMDİBİ ATATÜRK PARKI

    noimage



    FUAR KÜLTÜRPARK

    noimage



    KORDONBOYU

    noimage



    MUSTAFAKEMALPAŞA SAHİL BULVARI

    noimage



    SAKARYA PARKI

    noimage
#30.04.2009 00:04 0 0 0