Mısır Gevrekli Kremalı Hindi

Son güncelleme: 30.04.2009 15:45
  • Mısır Gevrekli Kremalı Hindi tarifi - hindi yemekleri tarifi
    noimage

    Malzemeler
    • 1 paket Pınar Hindi Kemiksiz üst but
    • 1 tatlı kaşığı köri
    • 1 çay kaşığı karabiber
    • 1 kutu 200 ml Pınar Sıvı Krem Şanti ? Süt Kreması
    • 1 su bardağı mısır gevreği
    • Yarım su bardağı rendelenmiş
    • kaşar peyniri
    • tuz

    Tarif

    Hindi butları iri butları iri parçalar halinde keserek köri, karabiber ve tuzla iyice harmanlayın. Kare ya da dikdörtgen cam fırın tepsisine butları, şekillerini düzelterek yerleştirin. Üzerine 200 ml. Sıvı Krem Şanti- Süt Kreması?nı gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Fırından alıp üzerlerine mısır gevreklerini serpin. Rendelenmiş kaşar peynirini gezdirin. Fırına verip, üzeri kızarana dek pişirin.
#30.04.2009 13:29 0 0 0
  • eline saglik bacum aksama iyi gider yapsanda yesek:D
#30.04.2009 15:45 0 0 0