Crime Stories From The Files of Martin Mystere tam çözüm

Son güncelleme: 01.05.2009 02:27
  • Crime Stories From The Files of Martin Mystere tam çözümü - çöz - Crime Stories From The Files of Martin Mystere oyun çözümleri

    Martin'in Evi



    Ev telefonu çalıyor. Yatağın başucundaki masada duran telefona cevap verin. Polis Şefi Travis arıyor. Bir cinayet işlenmiş, Prof. Eulemberg öldürülmüş. Sizinle profesörün villasında buluşmak istiyor ve adresi veriyor. Ancak sizin arabanız tamircide. Arabanız olmadan oraya gidemezsiniz. Bu yüzden tamirciyi aramalısınız. Tamircinin numarasını not ettiğiniz kağıdı evin içinde bulacaksınız. Ayrıca eşiniz Diana size bir not bırakmış. Gardırobun üstünde bir Post-it var. Gardırobun anahtarını yanında götürmüş. Giyinmeden de çıkamayacağınıza göre ayrıca anahtarı da aramanız lazım.

    Aşağıya inin. Java temizlik yapıyor. Hemen ardındaki kapı bodrum katınıza iniyor ancak su bastığı için aşağıya inemiyorsunuz.

    a.) TAMİRCİ'NİN NUMARASI: Not kağıdı iki parçaya bölünmüş. Biri buzdolabının üstünde. Yakından bakın, sağda, mıktanısla tutturulmuş kağıt. Diğer parça çalışma odanızda, masanızda bilgisayarın solunda duruyor.

    2 parça notu birleştirdiğinizde, otomatikman Martin tamirciyi arayacak. Tamirci kapıyı çalacak. Kapının altından arabanızın anahtarını atmış. Antreye gidin, yerde duran anahtarınızı alın.

    b.) GARDIROBUN ANAHTARI: Salonda temizlik yapan Java ile konuşun. Anahtara karşılık ona bir şey hediye etmeniz gerekiyor. Çalışma odasında, kapının hemen solunda duran kütüphanenin rafında yeşil bir heykelcik var. Ona tıkladığınızda bu heykel-başının (aslında bir kağıt ağırlığı: paperweight) Java'yı hipnotize edeceğini söylüyor. Bunu Java'ya verdiğinizde o da size gardırobunuzun anahtarını verecek.

    Gardırobun sizin olan kısmında anahtar deliğine tıklayın. Giyinip hazırlanın ancak cep telefonunuz olmadan villaya gidemezsiniz.

    c.) EVDEN ALINMASI GEREKENLER:

    New York Haritası: Şömine tarafındaki iki kapının arasında duran masanın üstünde
    Kalem (pen): Bilgisayar masanızın altında duran dergilere bakın.
    İngiliz anahtarı (small caliper) : Antrede, sokak kapısının karşısında duran kütüphanenin tepesinde duran kutuların içinden
    Cep telefonu: Ev telefonu ile kendinizi arayın. Salonda kanepenin (Sofa) içinde yastıkların arkasında.

    Dilerseniz çıkmadan, ev telefonunuzu şarj aletine bırakın veya Travis'i arayın.

    Inventory'nizde not defteri ve kaleminiz var. Otomatik olarak eklenmişler. Not defterinizden başlıca yapılması gereken işlerinize göz atabilirisiniz.

    Ayrıca haritanızda bazı açık adresler Kitapçı Barney ve Prof.'ün Villası

    Kırmızı spor arabanıza binin. Arabada, yerde duran bileti alın, aslında bir kartvizit. Londra'daki bir arkadaşınıza ait. ( bu kartvizit de hiç kullanmadıklarım arasında)

    Haritanızı açıp Prof. Eulemberg'in villasını seçin ve ordasınız.
    Crime Stories From The Files of Martin Mystere ipuçları - ipucu - taktik - Crime Stories From The Files of Martin Mystere taktikleri


    Oyun Çözümlerinoimage
#01.05.2009 02:27 0 0 0