ICO Tam Çözüm

Son güncelleme: 01.05.2009 03:07
  • ICO tam çözümü - çöz - ICO oyun çözümleri



    Ico ve Yorda'nın karanlıktaki yolculuğu son buluyor



    Uyandığınız yerden etrafı kolaçan edin. Meydandan direk yukarı çıkan bir merdiven var, bunu çıkıp kolu çekin. Merdivenin karşısına iyi bakın oradaki kapı en sondaki ulaşıp her şeyi bitireceğimiz yer. Aşağıda açılan tek kapıdan ilerleyin. Zincir göreceksiniz atlayın bakalım buna. (Not: Oyunda zincirlere tırmanmak için zincirin en altında bulunan ize gelmeniz lazım , ve zincirden atlamak için yön tuşu ve zıplamaya basmak gerekmiyor, sadece atlayacağınız yöne dönmeniz ve atlamanız yeterli. Uzun atlama için yuvarlak ile hız kazanabilirsiniz). Zincirden tırmanıp karşınızdaki pencereye atlayın. Yine bir meydana geleceksiniz, iyi bakın burası biraz SOTC'un girişindeki yeri hatırlatıyor tam olmasa da. İlerde sağda ve solda merdivenler var, sağdan ilerleyebilirsiniz. Tırmanın, ilerleyin, zincirleri kullanın en tepeye ulaşmanız lazım.

    Bir yerde yol kırılmış burada pencereyi kullanıp dışarı çıkın ve açık olan diğer pencereden öbür tarafa geçin. En sona gelince sevgili Yorda'yı göreceksiniz ve kafesi oradaki kol ile zemine indireceksiniz. Şimdi aynı yolu dönün ve aşağıya gelin. Yorda'yı kurtarmak için kafesin üstüne atlayacaksınız bunu yapmak için de soldaki merdiveni kullanın kafese yaklaşınca atlayın ve kafes yere düşüp Yorda serbest kalsın(Oyunda çoğu yerde belli bir 'ağırlık' gerekiyor, unutmayın belli yerlerde Yorda'yı da bir yere çıkartmanız gerekiyor). Kısa bir demo girecek ve ilk yaratıklarımız gelecek, bunlar kolay yaratıklar ki oyunun tamamında da böyle olacak. Tek yapmanız gereken hamleleri sakin yapmak ve Yorda'yı kollamak. Kombo yapacağım diye gaza gelmeyin. Çünkü genelde sürü halinde dolaşıyorlar. Kılıç bulana kadar yerden aldığınız sopa ile idare edeceksiniz. Bundan sonra kapıya gidin. Kapıların önünde eğer idol denen heykel şeklinde yeşil şeyler varsa bunları sadece Yorda ile açabilirsiniz.

    Dışarı çıktığınızda solda koltuk göreceksiniz işte size save noktası. Fakat sadece Yorda ile beraberken save yapabiliyorsunuz. Köprüden devam edin arada köprü yıkılacak Yorda'ya düşmemesi için el uzatın devam edin. Kapıdan girin ruhlar gelecek eh dövüşüverin. Orda bir de kutu göreceksiniz hareket ettirin bakalım(Yuvarlak ile tutup hareket ettirebiliyorsunuz).

    Sağ tarafta merdivenler açıldı. Tırmanın gene ruhlar gelecek. Ama o kadar da önemli değil neyse Yordasız devam edin biraz zincire tırmanıp karşıya geçin kolu çekip Yorda için kapı açın. Yorda geldikten sonra dövüşebilirsiniz. Yorda'nın çıkması için kutuyu duvarın yanına getirin. Merdivenlerden tırmanın. Yine ruhlar gelecek. Burada yine bir koltuğumuz var.
    ICO ipuçları - ipucu - taktik - ICO taktikleri


    Oyun Çözümlerinoimage
#01.05.2009 03:07 0 0 0