Kiev Tavuğu

Son güncelleme: 01.05.2009 09:37
  • Malzemeler : 4 parça tavuk göğsü 3 çorba kaşığı tereyağı 1 su bardağı galeta unu 1 çay bardağı un 1 demet maydanoz 2 yumurta 1 limon Sıvı yağ Tuz karabiber -------------------------------------------------------------------------------- Hazırlanışı : Piliç göğüslerini bir bıçak yardımıyla açtıktan sonra inceltmek için dövün ve üzerine tuz karabiber serpin. Bir kapta çırparak hazırladığınız tereyağı maydanoz limon suyu karışımını tavuk parçalarının arasına yarım çorba kaşığı kadar koyup tavukları rulo yapın ve buzluğa atıp bir saat kadar donmasını bekleyin. Buzluktan çıkardığınız tavukları sırasıyla una yumurtaya ve galeta ununa bulayarak bol kızgın yağda kızartın
#01.05.2009 09:37 0 0 0