Blood Rayne - Tam Çözüm

Son güncelleme: 02.05.2009 09:02
  • Blood Rayne tam çözümü - çöz - Blood Rayne oyun çözümleri


    Not: Açıklamada gidilecek yerleri yazacağım, köşede adam var, kapının arkasında yaratık var vs. Gibi detaylara girmeyceğim. Gideceğiniz yön sağ altta gösteriliyor (beyaz nokta gideceğiniz yön)

    City Of Dead

    Kiliseye girip silahları alın ve dışarıya çıkın. Elektrik teline atlayın, ilerleyip mezarlığa girin. Suya değmeyin canınız azalır (öfff leş gibi kokuyor burası). Suyun içindeki mezarlıklardan atlayarak duvarı kırık olan evin oraya gelin, uzaktan silahları kullanarak örümcekleri öldürebilirsiniz. Mezarlıkların üzerinden atlayarak ilerleyin (sağ altta beyaz nokta yönünde ilerleyin), birazdan kısa bir intro girecek. Gidip örümcek yumurtasını patlatın.

    Ghetto

    Karşıdaki küçük adaya ardından sağdaki adaya, burdan da önünüzdeki adaya atlayın. Karşınızdaki evi 1. ev sayarsak, 2. evin sağında bulunan zayıf noktayı kırıp içeriye girin. Koridorda çıkın, koridor eşyalarla kapalı, soldaki odanın duvarında bulunan zayı fnoktayı kırıp örümcek yumurtasını patlatın. Ardından 1. evin arka kapısından girin, ilk odanın duvarındaki zayıf noktayı kırıp adamı kurtarın. Şimdi 4. evin damına çıkın ve 3. evin penceresinden içeriye girip kadını kurtarın (yapamazsanız arka tarfatan evin içine girip merdivenlerden yukarıya çıkın). "go to next point" diye bir mesaj alacaksınız. 4. evin oradaki tellere sekip sağ alt köşedeki beyaz noktaya yönelin.

    Tawn Hall

    İlerleyip evin damına çıkın. Sol tarafa ilerleyin ve telden aşağıya inin, sağ tarafta bulunan çiftli kapıdan girip ardından soldaki kapıdan girin ve "blood rage" i kullanarak yumurtayı patlatıp dışarıya çıkarak beyaz noktayı takip edin. Bianın arkasına dolaşıp üst kısımdaki demirsiz pencereden içeriye girin, burdan sağdaki kapıdan geçerek aşağıya devam edin.Koridorun sağındaki çatlak duvara dinamit atın ve duvarı yıkın (dinamiti bir önceki bölümde bulacaksınız). Şerifi de kurtardıktan sonra dışarı çıkıp beyaz noktayı takip edin. Yolun bittiği yerde tele atlayıp ilerleyin.

    The Beauregard House

    İlerleyin, malikaneey girip soldaki merdivenlerden balkona ordan sekip damına çıkın. Sağdaki bacadan girin ve duvarı kırıp karşıdaki akpıdan girin. Diğer kapıdan da içeriye girip ardından soldaki kapıdan da girdikten sonra tuvaletin yanındaki kapıdan girip asansörü kullanmayı deneyin. Aküye ihtiyacınız var, evden dışarıya çıkın ve merdivenlerin altındaki kapıdan girip bateriyi alın. Şimdi tekrar asansöre gidin ve bateriyi takıp aşağıya inin ve yumurtayı patlatın (dur bakalım bunların anneleri nasıl). Şimdi şöminenin bulunduğu odaya gelin, burdan soldaki kapıdan yukarıya çıkın. Odalardan geçip koridordaki soldan ikinci kapıdan girin, odadaki sol duvarda bulanan çatlağı kırın, maalesef babasına yardımcı edemiyoruz. Dışarıya çıkın, malikanenin girişinden çıkıp sol arka taraftaki küçük limanın sonundaki tele atlayıp ilerleyin.

    Colonial Power

    Aşağıya inin ve dümüdz ilerleyin, fabrikayın içine girerek üst kata çıkın ve kontrol odasındaki kolu indirin, sular biraz olsun çekilecek ve yumurta ortaya çıkacak. Aşağıya inin ve son yumurtayı da patlatın.

    City Of Dead

    O kadar uğraş, o kadar yaratık öldür çıksın bir örümcek arkadışımızı yutsun ki o bize yol gösteren bizim üstümüz. Nasıl olur bilmem, neyse bakalım daha ne gariplikler göreceğiz, açılan çatlaktan girin.

    Old Town

    Yapmanız gereken örümceği takip etmek, sakın önden çok zaklaşmayın ve geri kalmayın, sonra baştan başlamak zorunda kalacaksınız. Önünze çıkan yaratıkları es geçin sadece yolunuza devam edin.

    Queen Of Underworld

    Mavi nokta yönünde ilerleyin, gemilerden sek sek sekerekten geçin ve vodoo kitabını bulun, karşınızda anne (ne de güzelmiş). Tek yapmanız gerek etrafında turlayıp oan vurmak, özellikle arkasından ve ayaklarına vurmaya özen gösterin. Blood Rage mesajı verildiği zaman hemen harcamayın yaratığın oturmasını bekleyin. Sonunda geberecek ve intro girecek

    Infiltration and Execution

    Sağdan ilerleyin ilerde soldan köşeyi dönün. Ekrandaki mesaj teğmen ve subayların sizin kılıç darbelerinzen korunabileciğini ve attığınız zinciri kesebileceklerini belirtiyor. 4 numaraya basarsanız matrix modeli yavaşlama olacak, böylece atılan mermilerden kurtulma şansınız artacak. Karşıdaki sütunun arkasından devam edip soldaki kapıdan girin ve merdivenleri çıkın. Hemen sağa sapın ve mavi noktayı takip edin, tahta kapıyı kırıp içeri girin ve hemen "blood rage" moduna geçerek komutanı parçalayın. Merdivenleri inin ve soldaki yeşil ışığın yandığı kolu indirin ve yolunuza devam edin.

    Communication Breakdown

    Kapıdan girip kitaplığı geçin ve depoya girin. Burayı da geçtikten sonra kısa bir intro girecek, yine bateri bulmamız gerek. Kapıdan girip sağa dönün ve karşıdaki kapıdan girip merdivenleri çıkın. Büyük odayı ve arka arkaya iki kapıyı da geçince sağa devam edin, ilerleyip kapıdan girin ve makineli taşıyan adamı öldürüp üzerinden bateriyi alıp geri dönün ve makineye bateriyi takarak aşağıya inin. Soldaki kapıdan girin, karşıdaki kapıdan da girip diğer komutanı parçalarına ayırın. Ardından akpıdan çıkıp sağdaki kapıdan girin ve merdivenleri çıkın. İknci merdivenleri çıkmadan ordan balkona sekin (kısa yoldan yukarı çıktık noimage ). Mavi ok yonunda ilerleyip kapıdan girin, merdivenleri çıkıp yine büyük odayı ve iki kapıyı geçin. Şimdi sola devam edin, yeşil ışıklı kolu çekip kapıyı açtıktan sonra diğer kapıdan da girin.

    Thule Chapel

    Koridorun sonundaki kapıdan hücrelerin olduğu odaya, ordan da diğer odaya direkt geçiş yapın. Uzun koridordan oturma odasına girip kapıdan çıkın (sessizlik hiç hoşuma gitmez). Ayin odasının ve küçük havuzun bulunduğu odayı da geçin. İşte büyük rahip karşınızda, sağda ve soldaki sütünları gördünüz sanırım, onlar sizin kalkanlarınız, rahip size makineli ile ateş edecek, siz bunların arkasına gizlecek ve tam şarjörünü doldurduğunu an arkasına geçip onu tarayın. Bu arada ortaya çıkan askerlerin kanını da emebilir ve canınızı çoğaltabilirsiniz. Adamın cesedinin yanına gidin, artık iletişim kurma zamanı. Geldiğiniz yoldan geri dönüp mahzen odasına gelip yolunuza devam edin. Yeşil ışkışlı kolu çekin ve çıkın.

    Comminication Breakdown

    Hemen solunuzdaki kapıdan girin, yine soldaki kapılardan birinden girip iletişimi kurun, şimdi iletişim merkezini yok etmemiz lazım, bunun içinde dinamit bulmalıyız. Odadan çıkıp geldiğiniz kapıdan girin. Karşıdaki duvarda bir çatlak var (gördünüz değil mi? soruya bak hua) çatlağa dinamit atın (Eğer dinamitiniz yoksa iletişim odasındaki diğer kapıdan girin, koridorun sonundaki odadaki kutulardan dinamit buluabilirsiniz). Kutuları kırıp dinamitialın ve iletişim odasına dönüp dinamiti yerleştirin. Şimdi duvarı patladığınız yere gelin, "kommunikation" yazılı tabelanın tam karşısındaki kapıdan giriğ, ilerleyerek merdivenleri inin. Kapıdan girip dümüdüz ilerleyin ve odanın sonundaki sol kapıdan girin. Koridoru da bir güzel greçin (yemekler hiç eksik olmuyor bu aralar). Kutuların bulunduğu odadan, kitaplığa ordan da yeşil ışıklı kollara geçin.

    Infiltration and Execution

    Başladığınız noktaya dönün ve aşağıya atlayıp akpıdan girin (bölüme başladığınız yer,en baş). Sola sapıp diğer kapıdan girin, boş odada bulunan tek kapıdan girin (zaten başka kapı yok). Koridorun sonundaki kapıdan girin. Şimdilik karşıdaki büyük kapıdan girmeyeceğiz, sağdaki kapıdan gireceğiz. Uzun koridoru geçip zindan odasına gelin, sağdakki açık olan kapıdan geçerek yolunuza devam edin. Tekrar soldaki kapıdan girerek yeşil ışıklı kolu indirin.

    The Barracks

    Dümdüz gidip sola sapın, koridoru takip edip sondaki kapıya girin (lager yazılı kapıdan değil diğer kapıdan). Burası yatak odası, yukarda solda "spesiseaal" yazılı kapıdan girin. İlerleyip yemek odasına girin ve diğer komutanı da parçalara ayırın. Şimdi geldiğiniz tönden geri dönün ve "Infiltration and Execution" bölmüne gelin. Girmediğimiz büyük kapıya gireceğiz (yeşil ışıklı).

    The Dock

    Karşıdaki kamyonun solundaki kapıdan girin, ilerleyip denizaltının ve komutanın olduğu yere gelin (kıyın,kesin,parçalayın). Komutanı parçalara ayırdıktan sonra, yukardaki balkona sekerek soldaki kapıdan girin. Sağa sapın ve koridordan ilerleyin, ilerde sağa dönen koridora sapın ve "waschraum" yazılı kapıdan girin ve yerleri kana bulayın. Şimdi balkona geri dönün ve alrm düğmesinin yanındaki kapıdan girip, koridorun sonundaki kapıyı kırarak girin (hiçbir odaya girmeyin). Dikkat edin, füzeli asker size çok bela olacak, adamımız yukarda. Onu parçalara ayırdıktan sonra aşağıya atlayın, küçük odayın solundaki kapıyı kırın, ilerleyip kamyonların olduğu depoya gelerek soldaki yeşil ışıklı kolu çekin ve devam edin.

    Infiltration and Execution

    Hemen soldaki kapıdan girip koridoru geçip zindanların bulunduğu odaya gelin, burdan geçip diğer odanın sağındaki kapıdan girin. Burdan da hemen soldaki kapıdan girip yeşil ışıklı kolu çekin. "The barracks" tayız hemen karşıdaki kolu kullanın ve aşağıya inin. Depodayız, hemen sağa dönün ve deponun diğer bölmesine geçip karşıdaki yeşil ışıklı kolu indirin. İlerleyip diğer yeşil ışıklı kolu indirin.

    Lurking Underground

    Koşun,koşun demir kapının üzerine gidin kapı açılacak, nereye mi? Hemen sağdaki camları kırın ve içeriye dalın. Merdivenlerden yukarıya çıkıp yine camları kırın ve odaya girin. Sağdan camlar kırılıp birşey atılacak,sekip kırılan camdan girin . Sağ taraftaki demir kapıya gidin, kısa bir intro girecek, hemen gösterilen odayın en sol penceresinden içeriye girin (tam arkanızda). Amanın bu ne? Ko lu kullanın ve açılan demie kapıdan girin. Gidip yeşil ışıklı kolu çekip asansöre binin.

    Death's Quarters

    Sandıkları kırıp silah alabilirsiniz, koridoru geçip karşıdaki kapıyı kırın ve yolunuza devam edin. Yatak odasının 3 kapısından açık olan herhangi birinden girip sola devam edin ve kapıdan girin. Yien bir yatak odası, sağa sapın ve karşıdaki kapıdan girin (işte garipliğin olma nedeni), kaaaaaaan. Etrafı temizledikten sonra ilerde sağdan devam edip, soldaki açık olan kapıdan girin. Bir başka yatak odasına girin, odanın solundan çıkın,böylece koridoru tıkayan tahtaların arkasına geçeceğiz. Düz gidin bir intro girecek, suya atlayıp sola devam edin, yer çökecek ve aşağıya düşeceksiniz. Burada karşınızdaki duvarın sağında bir çatlak bulunuyor, buraya dinamit atıp geçeceğiniz bir delik açın. Koşarak ilerleyip soldaki merdivenlerden çıkın. Kızımız silahlarını yere atacak,neden mi? Onların artık bir işe yaramayacığını düşünüyordan ondan. Yuakrı çıktıktan sonra sola sapın ve yeşil ışıklı kolu çekin.

    Hell Hall

    Sola devam edin küçük kapıdan girip ilerleyin, koridorun sonunda kısa bşr intro girecek, hemen ordaki mavı ışıklı kolu çekin, en baştaki kapı açıldı (geliyorum bloody bitch). İşte bela diye buna derim, introdan sonra arkanıza bile bakmadan koşun, koşuuuuuun. Birazdan bir intro girecek, kendi kendilerini öldürecekler, ama bizim işimze yarayacak. Şimdi ne yapacağız?, dümdüz ilerleyin, demir dişlerle dolu bir makine göreceksiniz, ordaki büyük kolu çekip makineyi durdurun ve karşıya geçin. Yukardan bir arkadaş size bomba atacak, merdivenleri çıkın. Yine kısa bir intro girecek, gidip ikiye bölün, çantasını düşürecek. Demir dişlilerin olduğu yere inin ve çantadan dinamit alın. Bu arada gelen misafirlere hoşgeldin deyin, onları ağırladıktan sonra makinelinin olduğu yere gidin. Kurşunların geldiği koridora bir dinamit atın ve şovu izleyin. Sessizlik olunca gidip yerden bir makineliyi alın ve yeşil ışıklı kolu indirip kapıdan girin.

    The Laboratory

    Evet şimdi ne olacak? Basit, camları tarayın, içerdekiler patlayınca içeriye girip kolu indirin ve açılan kapılardan kendinizden emin bir şekilde devam edin. Merdivenleri çıkıp kırmızı ışıklı kolu indirin ve aşağıda açılan kapıdan devam edin. Sağa devam edin (aha Iron Man), Soldaki demir kapıya gidin, açılacak odaya girin ve sağdaki çatlak duvarı havaya uçurun. Delikten girin, bu odanın karşısında bulunan camlı yaratık bölmelerinin bulunduğu küçük odanın sağındaki bir diğer çatlak duvarı da kırın (dinamit kalmadıysa sekme düğmesine basın, havadayken tekrar sekme duymasına basıp ileri düğümesine basın). Mutfaktayız, sağdaki en son camı kırın ve yandaki odaya girin (en sağ cam). Bu odadaki çatlak duvarı da kırıp ilerleyin, soldaki kapıyı açın ve yolunuza devam edin. İşte acayip bri hedef, daha zorda kaldığı zaman sis bombası atıp aortadan kayoboluyor, biraz zaman geçirip tekrar ortaya çıkıyor. Dikkatli olun, hedefi hallettikten sonra üzerinden parçayı alın ve kırmızı ışıklı kolu inidirin. Yukarda bir kapı açılacak, hemen geçin. Büyük demir kapıya doğru gidin açılacak ve tuzağa düşeceksiniz. Hemen telaş yapmayın, camları tarayın olsun bitsin.

    Şimdi sarışın bombayı kana boğacağız tabii bu okadar basit değil. Sakın kaçmaya kalkmayın, döğüşün, "blood rage" mesajı alır almaz da onu devre koyun bir güzel işleyin. BU arada arasıra konsollara gidip bastığın yereleri ortadan kaldıracak, s,z bu durumda sarı mermerlerin üzerinde kalıp bekleyin, fakat burda da elektrik çıkacak, oyuzden tam ortasında durmayın veya sekin. Onu aşağaya atınca siz de atlayın ve ilerleyin. Küçük demir kapıyı açın ve morga girip sola devam edin ve açılan delikten girin

    The Mill Mile

    Şimdi sol sobanın üstüne çıkıp sol üste sekin, ilerleyip en sondaki camdan içeriye girin. Karşıdaki kolu çekin ve harekete geçen makinelerin arasından geçip aşağıya atlayın (yavaşlatma tuşu işinize yarayacak, kullanın derim). Karşıdaki küçük delikten girip ilerleyin. Burdan da soldaki delikten girip karşıdaki kapıya gidin ve gösterilen kolu inidirin (kol bulunduğunuz odada sol üst köşede). Açılan kapıdan girip tam karşınızdaki asansöre gidin. Yine bateriye ihityacımız var. Kolay, sağdan bir bölme var, oraya girip aracın üzerinden baterimizi alalım ve asansöre takalım.Aşağıya inelim ve koridoru geçelim. Kutuların bulunduğu odayı da geçelim, bu da ikinci anne olmalı, bir "blood rage" gider ikisi öldükten sonra bir tane daha ortaya çıkacak. Siz açılan delikten geçip merdivenleri çıkın ve kolu indirin, böylece asansör yukarıya çıkacak. Hemen gelen asansöre binip kolu çekin ve aşağıya inin.

    Deep

    Hemen sağdaki bölmeden depoya ordan da demir kapıdan diğer odaya geçin. Konteynerlerin bulunduğu odayı sağ salim geçip, diğer depodan ("achtung explosiv" yazılı depo) dinamitleri alın. Hemn soldaki demir kapıdan girip devam edin, kapı kapalı. Hemen başa dönüp karşıya gidip kontrol odasına girin. Sağdaki kapıya yaklaşın intro girecek. Hemn solunuzdaki duvarın üst kısmındaki çatlağı kırın ve diğer odaya geçin. Sağdaki kutuları ve kapıyı kırarak yolunuza devam edin. Karşıdaki sarı tabelaların olduğu yerden ilerleyin. Koridorun sonundaki ikili kapıyı kırıp bir sürpriz yapın, komutanı öldürüp mekanizmayı alın ve başa dönüp soldaki ilk tıkanmış geçide dinamiti yerleştirin. Açılan yerden girin, karşıdaki yeşil ışıklı kolu çekip açılan geçitten ilerleyin. Ardından yukarda soldaki diğer yeşil ışıklı kolu da inidirin

    Deeper

    Dümdüz ilerleyin, dikkat edin biraz ilerlde yol ortadan bölünmüş, atlamanız gerek (atlamayı biliyorsunuz değil mi?). Dümdüz gidin yol yine kapalı, sağa devam edin. Sağ tarafta geçişin varillerle kapğalı olduğu bir yol var, varilleri patlatın ve ordan devam edin. İlerleyip demir kaıdan geçin, makinelerin olduğu odanın sağındaki demir kapıdan da geçin. Burdaki kırmızı konsoldaki kolu indirip su pompalarını aktif hale getirin. Ardından varilleri patladığınız yere dönün ve sağa gitmeye devam edin. Yol üçe ayrılıyor, biz (soldan sağa olarak;1,2,3) 1.'ye gidelim. Koşun, birazdan sağa giden bir yol belirecek , sapmayın. Sola devam edin, birazdan yine sağ tarafta varillerle girişi kapalı olan yerden gideceğiz, varilleri kırın ve ilerleyin. Demir kapıyı açıp karşıya atlayın, soldaki demir kapıdan girin ve komutanı öldürerek üzerinden dinamitleri alın, ardından kırmızı konlaodaki kolu indirin ve ikinci su pompasını aktiv hale getirin. Varilleri kırıdınız yere dönüp sağa ilerlemeye devam edin. Büyük demie kapıyı açıp yolunuza devam edin. Tunelin sonunda, sol tarafta binanın üzerinde roket atar yaratık bulunuyor, çok dikkatli olun. Düz gidip sağdaki odaya girin, hızlı bir şekilde demir kapıdan kapıdan geçip, sağdaki büyük sürmeli, demir kapıdan içeri dalın. Soldaki evin damına çıkın ve delikten içeriye girin. İlerleyip soldaki kapıların birinden girin, işte Komando değişmiş haliyle birkez daha karşımızda, ne duruyorsunuz? Gidip ikinci kez cehenneme yollayın. İlk olarak ona iyice bir hasar verdikten sonra sis atıp kaçacak, odanın üst sol kısmında bulunan bir başka odaya girip kapıyı kilitleycek, bizim de gidip kapıyı açmamıza yarayacak mekanızmayı bulmamız gerekecek.

    Odanın solundaki sürmeli demir kapıyı açın ilerleyin. Aman dikkat karşıdan füze atan bir yaratık gelecek. İçeriye dalın ve adamınızı bularak bir güzel işleyin son bir kez daha kaybolacak. Bir önceki odaya dönün ve işini bitirip üzerinden mekanızmayı alın ve kilitli olan kapıyı açın. İçerden dinamiti alarak sürmeli demir kapıdan girin. Sol tarafta patlamayla açılan yola yönelin. Uzun koridoru geçip sürmeli demir kapıdan girin. Dümdüz koşmaya devam edin. Büyük borunun olduğu bölmeden ilerleyip, geçidin sonunda soldaki büyük kırmızı borunun olduğu diğer yola girerek sondaki tahtalara dinamiti yerleştirin. Dümüdüz ilerlein, yolun sonu çökmüş durumda, hemen soldaki çıkıntıya ordan da kapının önüne atlayıp yeşil ışıklı kolu kullanın ve kapıdan içeriye girin. İlerleyin, çiçeğe vurun.

    The Temple

    Çiçeğe vurarak kapıyıaçın, ilerleyin ve karşıya atlayıp aşağıya atlayın. Arkanıza dönün ve yukardaki tahta bölmeye atlayıp merdivenlerden çıkın (şu anda cismin çıkıntısınn üzereindeyiz). Sağa gidin, ilk gördüğün kolonun üzerien sekin ve ilerleyin. Biraz gidince sağ tatafta dişe benzer bir şeyle bir girişin kapalı olduğunu göreceksiniz, üst kısmındaki bitkiye ateş edip, açılan deliğe atlayın. Aşağıya inmeye başlayın, birazdan yine bir bitki göreceksiniz, ona da vurup açılan delikten girin.

    Temple Internal

    Şimdi nereye?, karşıdaki sutana atlayıp çevresinde dolaşın, sağ tarafında bir delik göreceksiniz, oraya atlayıp ilerleyin. Sonuna geldiğiniz zaman, soldaki sütündaki yuvarlak balkona ordan da yukardakine atalyıp ince kolandan devam edip diğer deliğe girin. Deliğin sonuna geldiğiniz zaman, soldaki bölmeye atlamayın, tam altınızda yürüyebileceğiniz bölme var, sola ilerleip burdaki diğer deliğe girin, sonuna geldiğiniz zaman karşıdaki bölmeye atlayın, tam tepenizde bir kolon var, ona sekip ilerleyin. Burdan da sol üstteki kolan sekip sonuna kakdar gidin ve deliğe girin (bu ne biçim yer? Karınca yuvasından beter). Delikten çktıktan sonra kolonu takip edip yukarıya çıkın ve sağa sapıp deliğe girin. İlerleyin sonuna geldiğiniz zaman aşağıya inip iki kapıdan geçin.

    Temple Guardian

    Evet tapınağın bekçisiyle karşılaşmak üzereyiz, ortadaki sütünün, çıkıntalırını görüyorsunuz geğil mi? Başladığınız zaman hemen sağda üstte bir çıkıntı var oraya atlayıp çiçeğe vurun ve aşağıdaki bekçinin geçidini açın (eğer olmazsa demek aşağıya inecek ve deliğe gideceksiniz. Böylece küçük bir introyla çiçek gösterilecek. O zaman çıkın ve çiçeğe vurun). Yratığ aldırmayın, siz duvardan çıkna çıkıntıları kullanar yukaruya çıkacaksınız, ilk olarak sağdakine atlayın ve teker teker yukarıya çıkın. Biraz çıktıktan sonra göreceksiniz ki bir çıkıntı atlamak için yeterince uzak, tepenizde bir lamba var onun üsütüne sekin. Şimdi olduğunuz yerde sekin, göreceksiniz ki tepenize çıkabileceğiniz bir çıkıntı var. Ona sekin ve çıkmaya devam edin . Amanın, üç tane bekçi yaratık, hemen "blood rage" moduna geçin ve ortalığı kana bulayın. Eğer "blood rage" biterse yavaşlatma moduna geçin ve kalan yaratığa vurun, birazda yine ekrana "blood rage" mesajı gelecek. Üçünüde öldürünce gösterile şeklin tepesine çıkıp deliğe girerek iki kapıdan da geçin. (önce bir üst kısıma sekin, daha sonra ine kolonlara, burdan da kolonları tuatan desteğim üstünee sekip bir üste çıkın. Burdan da ortadaki şekle atlayıp tepesine çıkarak yandaki deliğe atklayın).

    Daemite Chamber

    Yapmanız gereken, ortadaki büyük yuvarlağın içine girmek. Bu arada yeşil bulutun içine fazla girmeye çalışın. Önünüzdeki kolona atlayıp karşıya geçip sola devam edin. Yien havadaki kolan atlayıp sol akarşıya geçin, biraz sağa gidince kendinizi aşğıdaki demir parçasının üstüne bırakın ve sağa devam edin. Sağda suyun içinde çıkan kola atlayıp sağa karşıya geçin, ardında hemen soldaki kolona çıkıp yukarıya devam edin. Yukarıya çıkınca hemen solunuzdaki kolona atlayın ve dümdüz gidin. Sonunda deliğe ulaştınız içine girin. Evet yeni bir özellik, bununla bie nevi snipercinin görüş özelliğe sahip olduk, neyse almanlar yine iş başında, açtıkları deliğe girin. Makinenin sağındaki kırmızı düğmeye basın, (ohhh badaboooomm).

    Dante's Inferno

    Evet herşey patlıyor ve yıkılıyor. Devamlı sekme tuşuna basın yere ne kadar az basarsanız hayatta kalmanız o kadar artar. İlerleyip sola sapın, dümdüz gidin ve sağa sapın. İlerleyin, karşıdaki kamyonun üzerine sekip olduğunuz yerde havaya sıçrayın.

    Walls Of Jericho

    Solda açık olan kapıdan ilerleyip yine soldaki kapıdan girin ve Hulk'un Alman versiyonu ile dövüşmeye başlayın. Öldürdükten sonra, yukardaki balkona atlayın ve kapıdan girerek sola devam edin. Uzun koridorları geçip açık olan kapıdan girin. Rahatça giren introyu izleyin.

    Red Summit

    İlerleyin, sol taraftaki kayanın üzerinde bekleyen ilk komutanı parçalayın. Ardından kırılmış duvardan devam edin Arka arkaya duran iki yıkılmış seti geçip kayanın arkasına atlayın ve sağa giderek ikinci komutanı öldürün. Bunu da öldürdükten sonra geriye dönün, köprü kırılmış, dikkat edin karşıda roket atan bir adam var. Oraya gideceksiniz ve bir diğer komutanı cehenneme yollaycaksınız. Ardından yine karşıya atlayın ve sola ilerleyin. Ortaya çıkan adamları geldikleri yöne gidip açılan geçitten girin.

    Old Gaustadt

    Dümdüz ilerleyin, birazdan kısa bir intro girecek, vampirler. Merdivenlerden üst kata çıkın, ordan da tavana çıkıp karşıdaki kapıdan girin ve aşağıya inin. Arakanızı dönüp yüzünüzü kapıya verin ve sağa gidin, solda duvarı kırılan odaya girin ve hemen sağınızdaki merdivenlerden yukarıya çıkın. Sol taraftaki ikili büyük kapıdan salona girin. Sağdaki kutuları kırın ve gelen komutanı öldürün. Geldiğiniz kapıdan dışarıya çıkın, tam karşınızda yıklan duvar bir duvar var, onu kullanrak yukarıya çıkın. Sol taraftaki kapının etrafında bulunan çıkıntıları kullanarak bir yukarıya çıkın. Soldaki taştan balkona ordanda tavana çıkıp çana ateş edin, evet çan düşecek ve tahtalar kırılacak. Bir kat aşağıya inin ve sağa gidin. Sol duvarın sonunda zayıf bir nokta var sekip oraya vurun, kırıldıktan sonrabir de dinamit atın ve açılan delikten ilerelyin. Odayuı geçikoridardan sola sapın ve soldaki odaya girip komutanı öldürün. İlerleyip sağdaki kapıya girin, devam edin ve soldaki kapalı olan kapıdan girin. Burdan soldaki çıkıntıya atlayıp aşağıya inin. Şatonun ana kapısına gelin (iki tarafında mular olan kapı), yüzünüzü kapıya verin, sağ tarafa gidin, yine duvaı kırılmış olan oaday agirip merdivenşerden yukatıya çıkın. Daha önce yapıtğınız gibi kırık olna duvardan yukarıya çıktıktan sonra karşıdaki merdivenleri çıkıp soldaki kapıdan girin.

    Unholy Mecha

    Vampir Robo olduk, heyt bea. Sol mouse tuşu tarama, sağ füze ve "e" dinamit. Şimdi ilerleyin, dört robottan sonra komutanı da öldürün ve yola devam edin. Dümüdüz gidin, Rayne robottan çıkacak. Soldaki merdivenlerden yukarıya çıkın, daha sonra tepenizdeki bölmeye sekip sola dönün ve karşıya atlayın. Arkanıız dönün ve bir üstteki çıkıntıya atlayın, ordan bir üst çıkıntıya atladakıktan sonra, arkanızdaki çıkıntıya sekin, son olarak tepenizdeki asansöre sekerek yukarıya ulaşın. İlerleyin, merdivenleri çıkarken kısa bir intro girecek, introdan sonra yukrıya çıkın ve sağa gidin.

    Teachers And Treators

    Çevredeki bütün askerleri öldürdükten sonra karşıya atlayıp açık olan kapıdan girin. Hocam hocam, gelin sizi öldüreyim. Hocanızı bölün ikiye arkadaşlar. Daha sonra patlaya duvardan girin. Koridoru geçin ve kapıdan girin.

    Nightfall

    Hemen solunuzdaki kapıdan girin, ilerleyin ve sağdaki merdivenlerden çıkın. Evet arkanızı dönün ve kapının üzerine sekip pencereden girin. Merdivenelri yukarıya çıkın ve kolu indirin. Alt kat geçidi açılacak. Aşağıya inip komutanı öldürün. Girdiğniz penceren çıkın ve soldaki merdivenlrin ordan sağdaki kulenin bulunduğu yere atlayın (aşağıya). Binanın arkasındaki kapıya gidin, yaratığa teşekkür edin. Şimdi bundan önce öldrüdüğünüz komutanın bulunduğu binanın yanındaki kapıya gideceksiniz (yukarı çıktığınız kapı edğil, diğer kapı).

    Coutyard

    Evet kaırışık bir bölge, siz pusulanızdaki okun yönünde ilerleyin, bir üst kata skerek çıkın, etrafa dikkatlice baktığınız zaman kahveringi olan büyük bir kapı göreceksiniz, onu kırıp içeri girin (başlaıdığınız yerin solunda). İçeri girdiğniz zaman sağ tarafa yönelin, dar koridorları geçin ve küçük odaya gelin, hemen sol taraftaki merdivenlerden çıkıp komutanı öldürün. Şimdi biandan çıkın, intro girecek. Gideceğiniz yer tam karşıda, Açılan delikten girin ve merdivenlerden çıkın. En yukarda bir pencerenin demirlikleri kırık, burdan çıkıp aşağıya atlayın.

    The Windmill

    Sakın yaratığa dalayım demeyin, mubarek kestikçe çoğalıyor. Ben o hatayı yaptım, çok sonra anladım ki yanlardakı tahta destekleri kıracakmışım. Bu durumda siz de yandaki tahta destekleri kıracaksınız.Yeterince kırınca alt kata düşecekler, bu kattaki destekleri de kırın.

    The Bridge

    Yerde mayınalar var, o yüzden sağdaki tanka ordan da yıkılmış köprüye, ardından avin damına atlayıp ilerleyin. Çok dikkatli olun, ilerde roket atan askerler bulunuoyr. Karşıda ateş eden adamların oraya gidin ve merdivenleri çıkın. Yukarıya çıkmadan bir makine belirecek hemen aşağıya inin, onun aşağıya çeki. İndiği zaman onu atlatıp merdivenleri çkın ve doğrudan köprüye yönelin. Esas hedefimiz galiba çok zorlu olacak, introdan sonra koşmaya başlayın, yine bir intro girecek, koşun ama dikkatli olun. Rayne havada birilerini hedef akacak, işte o andan itibaren köprü havaya uçmaya başlaycak. İlk patlama ortadan, sonra sağdan, en sonuncası ise soldan olacak (sinir olmayın, yoksa mouse'u kırarsınız).

    Doppelganger

    Sağa ilerleyip ikizlere merhaba deyin. Bir tanesini öldürmeniz yeterli, diğeri otomatikman ölcek. Bunu da atlatınca atılan zincir merdivenden yukarıya çıkın. İşte hocamız yine karşımızda, anlattığına göre ajancılık oynuyormuş, konuşmadan sonra onu takip edin.Yien intro girecek ve hocamız gerçekten ölecek. Demir kapıyı kırıp (iki ke zsekme düğmesine basın ve ileri tuşunu tıklayın) kapıdan girin.

    Of Wulfs and Demons

    İkili ezeli düşman ile karşı karşıyayız, şimdi komutanı bildik yoldan (vurarak) öldürebilirsiniz, fakat Belair'i ammalesef pataküte girişerek kolay kolay öldüremzsiniz, sniper göz özelliğini kullanarak kalbinden vurmalısınız, bunun biraz büyümesini bekleyin, bu arada vurduğunuz kadar da vurmaya çalışın. Karar sizin doya doya harerket yaşayın, ben gidip kahve ve sigaramı içeyim.
    Blood Rayne ipuçları - ipucu - taktik - Blood Rayne taktikleri

    Oyun Çözümlerinoimagenoimagenoimagenoimage
#02.05.2009 09:02 0 0 0