Adventures of Sherlock Holmes - The Case of Silver Earring - Tam Çözüm

Son güncelleme: 02.05.2009 15:27
Han Han foto
  • Adventures of Sherlock Holmes - The Case of Silver Earring - Tam Çözüm - Sherlock Holmes Oyun Çözümü

    Açıklamalar
    - Oyunda konuşmaları ve obje alımlarını sol tuşla yapıyoruz.
    - Sağ tuşla ise İnventory'i açıp kapatıyoruz.
    - Aldığınız kâğıtları inventory'den okumalı ve kitaptan işaretlemelisiniz. Aksi taktir de tüm delilleri toplasanız dahi bölümü bitiremeyeceksiniz.
    - İncelemeleri büyüteç ile, ölçmeleri mezura ile, toz vb. şeyleri ise tüp ile alıyoruz.

    Sherringford Hall
    Bu bölümü yukarıdaki ev krokisini kullanarak çözeceğiz. Şu anda ana salondayız. Bu krokiyi farklı kaydederseniz işiniz iyice kolaylaşacaktır. Hemen önünüzdeki kağıdı alıp okuyun. Kürsünün solundaki doktor ve sağındaki adam ile konuşun. Sol tarafa ilerleyip köşeyi dönün sola gidip kırmızılı genç adamla konuşun. İlerlemeye dümdüz devam edin. Önünüze çıkan ilk kapının sol tarafındaki sandalyenin üstünden elbise parçasını alın. İlerleyip köşeyi dönün. Bir ekran sola kayıp hizmetçi çocukla ve diğer kırmızılı yaşlı adamla konuşun. Kürsünün yanına dönüp sağındaki kapıdan yemek odasına girin. Önce adamla sonra da kızla konuşun. Kırmızılı herif gelecek ve sizi yaşlı adamın yanına götürecek. Adamla konuşup yaşlının yanına gidin. Yaşlıyla ve diğer gençle konuşun. Aşağı doğru gelip barmen ile konuşun.

    Sağa doğru gidip K Koridoruna girin. Mezura ile, girdiğiniz kapının sol kirişini ölçün. Kaskı inceleyip arkasındaki siyah parçayı alın. Koridorun diğer tarafına geçip aynanın önünü büyüteç ile inceleyin. Kılları alın. Mutfağa girin. Sol taraftaki çöp kuyusunu inceleyip taburenin altını büyüteç ile inceleyin. Oradaki sahte düğmeyi alın ve aşçıyla konuşun. Dışarı çıkıp M koridoruna giden kapıdan girin. Sağdaki odadan sigara odasına girin. Yerdeki ayak izlerini mezura ile ölçün. Sehpanın üstünü inceleyip külleri alın. Sola gidip 1 numaralı odaya ( banyoya ) girin. Lavaboyu inceleyip kılları alın. Dışarı çıkın ve koridorun diğer tarafına geçin. Ortadaki masanın altındaki siyah kutuyu inceleyip alın. İlerlemeye devam edip sağdaki kapının oradaki çantayı alın ve açın. İçindeki kağıdı alın. Yerdeki görülmesi çok zor olan tozları tüple alın. Sağdaki kapıdan bayan odasına girin. Sehpanın üstündeki kitabı inceleyin ve içindeki kağıdı alıp okuyun. Sonra sola gidip makyaj masasının üstünden tozu alın. Aynadan da resmi alıp odadan çıkın. Ortadaki kapıdan girin.

    Temizlik odasındayız. Kadınla konuşun ve sola ilerleyin. Çekmeceleri açıp içindeki elbiseleri inceleyin. Daha sonra odadan yemek odasına girin. Masanın üstündeki kâğıdı alıp okuyun. Odanın diğer tarafına geçip önce adamla sonra kadınla konuşun. Kadın konuşmak istemeyecek. İnventoryden silahı alıp kadın üzerinde kullanın. Kadın konuşacak. Son olarak ana salona gidip aşağı taraftaki temizlikçi çocuk ile konuşun. Eğer her şeyi anlatılan şekilde yaptıysanız Dr. Watson'u oynamaya başlayacağız. Bir şey olmazsa kitabınızı açıp pembe olan yazılıları maviye çevirin.

    Dr.Watson olunca kapının önündeki adamla konuşun ve onu buraya dikin. Daha sonra bahçede bulunan herkesle ve son olarak da kapıdaki kadınla konuşun. Birazdan Holmes gelecek. Kontrolü tekrar Holmes alacak. Sola ilerleyip diktiğiniz adamın yanına gidin. Kapının oradaki sigara izmaritini inceleyip alın. Aynı yerdeki ayak izlerini de ölçün. Buradaki işimiz şimdilik bitti. Baker Street'i seçip gidin.
#02.05.2009 15:27 0 0 0