* 1 kakaolu pasta keki
* 1 paket toz şanti
* 1,5 su b. süt
* 3 çorba k. pastacı kreması
* Havuç marmeladı
* Erik marmeladı
* Kayısı marmeladı
* Karadut marmeladı
* Renkli çikolatalar
Hazırlanışı :
1 adet kakaolu pasta kekini yuvarlak çemnerler kullanarak yuvarlak porsiyonluk pasta keki çıkartın.1 paket toz şanti ile 1.5 su baradağı sütü mikserle çırpın.Kestiğniz pasta keklarine isteğinize göre havuç marmeldı,kayısı marmledı sürün.Üzerine pastacı kremasından sürün.
Kremanın üstüne pasta keki ile kaptın.Porsiyonluk pastanın dışını şanti ile kapatın.Pastanın kenarlarına renkli çikolatalara serpip.Üzerine marmeladlar ilave edip servis edin.