Viyana Usulü Şnitzel

Son güncelleme: 03.05.2009 00:35
  • Viyana Usulü Şnitzel - Viyana Usulü Şnitzel Tarifi

    noimage

    Malzemeler :

    * 1 tavuk göğsü
    * 1 çay b.süt
    * 1 çay b.soda
    * Tuz,karabiber

    Panelemek için:

    * Yumurta
    * Un
    * Galeta unu

    Kızartmak için: sıvıyağ

    Hazırlanışı :

    Tavuk gögsünü ince fileto haline getirelim. Üzerine bir şişe soda ve bir çay bardağı sütü koyup yarım saat dinlendirelemi. Daha sonra tuz ve karabiber ile tadlandıralım. Önce una,sonra yumurtaya daha sonra da galeta ununa batırarak paneliyelim. Kızgın yağda kısa süreli kızartarak patates salatası ile sıcak servis yapalım.
#02.05.2009 23:59 0 0 0
  • teşekkür ederizz...
#03.05.2009 00:35 0 0 0