Gizli Kalmış Duygular

Son güncelleme: 03.05.2009 14:20
  • Gizli Kalmış Duygular - Gizli Kalmış Duygular Yazısı

    Uzaklara gitmek, bilinmezliğin derinliklerinde kaybolmak istiyorum. Hep mağlup düştüğüm cahilliğimin bir eseri olmak istemiyorum, bir seferliğine olsun galip olmak istiyorum. Kendim kendim kendim sadace kendim olmak istiyorum. İnsanlardan uzakken sağladığım mutluluğu insanlarla beraberken de sağlamak istiyorum... Sevdiğim, ömrümü verdiğim kıza cesaretsizliğimin kurbanlığından kurtulup göz yaşımla beraber seni seviyorum seni seviyorum seni seviyorummm diye haykırmak istiyorum. Hayatımın direksiyonunda dublör değil, yalnız ben olmak istiyorum.İstediğim yöne direksiyonumu çevirmek istiyorum. . Bilinmezliğin derinliklerinde kaybolurken bedenim, hiçliğimle yüzleşmek ve karşısında dimdik durmak istiyorum. Ölümün var olduğunu herkes biliyor ama kimse inanmıyor.

    Zaten inanılsa dünyada bu kadar kötülük olmazdı.İşte ben de en az ölümün var olduğu gerçeğini bildiğim kadar ölüme inanmakda istiyorum. Bedenimi kaplamış önyargılardan, kendimi bir an olsun mahkum bırakarak insanlara bakmak istiyorum, ve onlarda gizli kalmış güzelliği görmek istiyorum.
    Bu yazıyı yazarken bile beni rahat bırakmayan tembelliğimden kurtulup, şuan yazmaya devam edip onu da mağlup etmek istiyorum..Sevmek için sevmenin sevilmek için sevmekten daha iyi olduğunu bildiğim kadar inanmak da istiyorum.Bir şairin şiirlerini yayınlamasındaki, bir yazarın kitabını yazma amacaındaki sebep neyse benim bunları yazma sebebimin de o olduğunu herkesin bilmesini, anlamasını , anlayamasa da bilmesede nasıl yorumladığının umrumda olmadığını bilmesini istiyorum.

    Ve biliyorum çok şey istiyorum, istek olarak kalsada verdiği huzura değer.
    Ve yine biliyorum ki, ölüme hergeçen saniye bir adım daha yaklaşıyorum
    Ölümle yaşam arasındaki ince çizgide sek sek oynuyorum.Sek sek oynarken attığım taş sayılara değil de boşluğa dek geldiğini duyarsanız birgün, yasinin ruhuna bir fatiha okumayı unutmayınız sakın.


    Yasin Başaran
#03.05.2009 14:20 0 0 0