Vanda Karadenizliler Gecesi

Son güncelleme: 04.05.2009 10:03
  • Vanda Kolbastı - Van Karadenizliler Gecesi - Kolbastı Van - Van Karadenizliler Gecesi Resimleri Van'da Karadenizliler Gecesi

    Van'da yaşayan Karadenizliler, düzenlenen 'Karadenizliler Gecesi'nde bir araya gelerek, doyasıya eğlendi.

    noimage

    Van'da yaşayan Karadenizliler, düzenlenen 'Karadenizliler Gecesi'nde bir araya gelerek, doyasıya eğlendi. Gecede sahne alan gitarın sultanları katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.


    noimage

    Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde okuyan 3 öğrenci tarafından organize edilen gece, kentte yaşayan Karadenizlileri bir araya getirdi. Akdamar Oteli'nde gerçekleşen gece, Hacı Ömer Sabancı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından oynanan kolbastı gösterisiyle başladı. Kolbastının ardından Özalp ilçesine bağlı Yukarı Dönerdere İlköğretim Okulu 1, 2 ve 3'üncü sınıfta okuyan yaşları 6 ila 10 arasında değişen Karadenizli öğrencilerin oluşturduğu 'Gitarın Sultanları' grubu sahne aldı. Seslendirdikleri bir birinden güzel şarkılarla hemşerilerine neşeli dakikalar yaşatan öğrencilerin ardından sahneye Üniversal Spor Merkezi Kolbastı ekibi çıktı. Yaklaşık 4 saat süren ve Grup Maksis'in de sahne aldığı programda, Karadenizliler bol bol kolbastı oynayarak doyasıya eğlendiler. Açık artırma ile satışa çıkarılan ve 3 futbolcunun imzası bulunan Trabzonspor forması ise 500 TL'ye alıcı buldu.


    noimage

    Çok sayıda Karadenizli işadamı, esnaf ve üniversite öğrencisinin katıldığı gecede, en büyük ilgiyi 'Trabzon Kolbastisi' oyunu topladı.

    noimage
#04.05.2009 10:03 0 0 0