Gazi Mahallesi'nde küstah eylem!

Son güncelleme: 08.05.2009 17:18
Han Han foto
  • Bir polisi şehit eden, masum bir çocuğu katleden Bostancı katili, Gazi Mahallesi'nde kahraman gibi anıldı. İşte o çirkin ifade;

    Bostancı'da polisle girdiği çatışmada ölü ele geçirilen terörist Orhan Yılmazkaya, Gazi Mahallesi'nde 'kahraman' gibi anıldı. Terörist Yılmazkaya'nın olay günü yaptığı telsiz konuşmaları gruba dinletilerek, polisle yaşanan çatışma 'destansı bir direniş' olarak nitelendirildi.

    Bostancı'da geçtiğimiz pazartesi günü polisle çatışmaya giren ve Emniyet Amiri Semih Balaban'ı şehit eden, Mazlum Şeker isimli vatandaşı öldüren terörist Orhan Yılmazkaya, Gazi Mahallesi'nde bir grup tarafından anıldı. DTP, SDP, ESP gibi partilerin yanısıra bazı sol dergi ve grupların destek verdiği anma yürüyüşüne yaklaşık 500 kişi katıldı.

    ÇİRKİN PANKART!

    Ellerinde kırmızı flamalarla Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde toplanan eylemciler, "Orhan Yılmazkaya ölümsüzdür" yazılı pankart taşıdı. Üzerinde Yılmazkaya'nın olay günü telsizden yaptığı konuşmadan bir alıntının yer aldığı dev posteri açan grup üyeleri, Gazi Cemevi'ne kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında yüzleri maskeli bazı kişiler, dükkan kepenklerine ve duvarlara sprey boyalarla yazılar yazdı. Anma yürüyüşü sırasında caddelerde herhangi bir polis ekibi bulunmadı.

    BU NASIL BİR EYLEMDİR!

    Cemevi önüne gelen grup burada önce marşlar söyledi. Marşların ardından Yılmazkaya anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bu sırada Yılmazkaya'nın çatışma sırasında yaptığı telsiz konuşmaları gruba ve basın mensuplarına dinletildi. Grup adına yapılan açıklamada ise 6 gün önce yaşanan çatışmayla ilgili "Bozguna uğradılar" ifadesi kullanıldı. Yılmazkaya'nın cenazesinin günlerce ailesine verilmediği iddia edildi. Yılmazkaya'nın mezar taşına polis baskısıyla başka bir isim yazdırıldığı öne sürülen açıklamada, 27 Nisan günü yaşananlarda "Destansı bir direniş" olarak nitelendirildi.

    Bostancı'yı cehenneme çeviren ve 2 kişinin ölümüne yol açan teröristin 'kahraman' edasıyla anıldığı eylem, olaysız bir şekilde sona erdi.


    Kaynak: Internethaber
#04.05.2009 12:53 0 0 0
Han Han foto
  • Şimdi soruyorum: Nerde bu devlet ? Nerde bu hükümet ?


    Bu kadar müsamaha gösterilmesine kesinlikle anlayışlı olamam. Mevcut hükümet tamamen gözümden düşmüştür.

    2 yıl sonraki genel seçimde oy vereceğim parti kesin olarak kafamda belirdi...
#04.05.2009 12:55 0 0 0
  • Esefle Kınıyorum

    Gün Gelecek Gazi Mahallesi Kurtarılmış bölge olacak İnşallah
#04.05.2009 12:58 0 0 0
Han Han foto
  • Kurtarıp ne yapacağız ki. Hafız Esad'ın 82'de yaptığı gibi haritadan silelim daha iyi bence...
#04.05.2009 13:03 0 0 0
  • bu kadarına yuh artık bu adamlara bu kadar cesareti nasıl olurda verirler anlamıyorum bu kadar olmaz

    artık bu gazi mahallesi için ciddi bi girişimde bulunulmalı. ayrıca halkımızda artık bu tip eylemlerde korkaklığı bırakarak gerçekten tepkisini göstermeli.

    son sözüm de hukumete bazı kesimlere ve güçlere şirin gözükücez die bu kadarına izin veriolarya yazıklar olsun diyorum. bu milletin evladını şehit edenler ve aynı zihniyette bulunanlara bu kadar müsamaha gösterdikleri için.
#04.05.2009 13:53 0 0 0
  • Kurtarıp ne yapacağız ki. Hafız Esad'ın 82'de yaptığı gibi haritadan silelim daha iyi bence...hadi be ordan zavalı insan.ve zavalı insanlar tupluğu.ne demek haritadan silmek.
#04.05.2009 19:44 0 0 0
  • önce polisin eline aldıkları yetkiyi geri verecekler...o eylemdekilerin hepsinin kafasına sıkacak polis bak o zaman bi daha eylem oluyomu o mahallede...
#04.05.2009 19:49 0 0 0
  • önce polisin eline aldıkları yetkiyi geri verecekler...o eylemdekilerin hepsinin kafasına sıkacak polis bak o zaman bi daha eylem oluyomu o mahallede...


    bir insanı öldürmek o kadar kolaymı canım benim.sen fazla hayal dünyasından yaşamişsin.gerçeğe gel.not milleyettçilik millyetçiliği doğurur.
#04.05.2009 19:56 0 0 0
  • Bu Ülkenin ekmegini bu serefsizler yiyorya ona yaniyorum.Serefsizlerin evlatlari adiler,sizlerin kökünüzü kazimak gerekli.Ama malesef sizlerin kafanizi kopardimida adi dis gücler hemen insan haklarini ileri sürüyorlar.Adiler sizleri kiniyorum.
#04.05.2009 20:03 0 0 0
  • black1987 saygı sınırlarımı zorluyosun.... onlar bizim polisimizi şehit ederken adam öldürmek kolay oluyo değilmi?? sen kimi neyi savunuyosun??ben hayal dünyasında değilim şuanda gerçek dünyada yaşanan gerçeklerden bahsediyorum...sonuna kadar milliyetçiyim...istersen ırkçı da diyebilirsin!
#04.05.2009 20:07 0 0 0
  • sonuna kadar millyetçiliğini yap banane.güle güle yap yap yapabildiğin kadar
    saygılarımlabunlar çocuk oyuncağı gibi.
#04.05.2009 20:11 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • black1987
    hadi be ordan zavalı insan.ve zavalı insanlar tupluğu.ne demek haritadan silmek.noimage
    Sen çok farkliysan ne isin var zavalilarin arasinda o zaman? Burada kimse zavalli degil, sen kendini öyle görüyor olabilirsin o senin sorunun. Tartismayi/konusmayi bilmiyorsan konusma.


    ihanetci itleri ibret-i alem için cayir cayir yakmak lazim, onlara yapilan her türlü iskence mubahtir. Köpek bile karnini doyurdugu yere ihanet etmez ama bu it sürüsü ediyor, bunlarin cigerlerini köpegin önüne atsan o bile yemez ya.
#04.05.2009 21:37 0 0 0
  • arkadaş atrtışmayı bilmiyorsanız tartışmayın bazı şeyleri bilip de konuşun her sizinle ay düşünce de olmayan yada sizinle ay ideolojide olmayanları terör gözüyle bakamasın ve hakeret edemesin senin derdin türkiye değil sizin derdiniz ideolojiniz.oraya bakarsan orda bulunanların hepsi türk alevisi vede türk alevisnin çoğunluğu chp yi destekliyor gazideki olayların kürtler dtp ile hiç bir alakası yoktur.bir kişinin mesajı benim zorumuma giti ne demek gazi yakalım.evet ordaki chp yi destekliyorsa dahi benim zoruma gidiyor sonuçta insan.
    birde kendi konuşmalarına bakın birde konuşmama bakın.
    aslında yahudi diyecem sizede kusura bakma yahudilere hakaret etmek istemiyorum.
    deniz gezmiş ve arkadaşları bilmem bölücülük yapiyor diye 100 ler deniz ve arkadaşlarını idam edildiler kim idam edildi abd mandası kesimler halbüki türkiyeyi denizler kadar seven kimse yoktu.Şimdide türkiye de aynı senaryo.
    Gidin işinize sizin derdiniz ideolojiniz derdiniz türkiye değil
    sen yılarca türkiye dışında yaşiyorsun ben türkiyenin dışında 2 gün yaşayabildim.bir gün ırakta bir günde iranda.birde türkiyeyi çok sevdiğini söyleyen bilmişler...
#04.05.2009 21:53 0 0 0
Han Han foto
  • [QUOTE=black1987]orda bulunanların hepsi türk alevisi

    Allah allah

    Türk alevileri ne zamandan beridir PKK bayrağı açıp Apo aleyhine slogan atıyor ve Polisimizi şehit eden bir teröristi, sözde kahraman ilan ediyor acaba ? Alevilerle PKK'yı nasıl bağdaştırabildin şaşırdım doğrusu... Ya sen Gazi mahellesine hiç gitmemişsin 'bi habersin' ya da eylemcilere mensupsun... Benim tahminim bu yöndedir...

    Ek olarak: Gazi mahallesindeki insanlar CHP'yi destekliyormuş. Hadi Gazi mahallesini yakalım(!). Ha bu arada başlamışken Antalyayı falan da yakalım(!). Orasıda CHP'yi destekliyor. Devam edelim ve CHP'nin kazandığı bütün illeri yokedelim(!). Nede olsa CHP yanlısı hepsi. Arkadaşım hakkaten saçmaladın doğrusu
#05.05.2009 09:05 0 0 0
  • aslında yahudi diyecem sizede kusura bakma yahudilere hakaret etmek istemiyorum.

    black1987 yazdıklarına dikkat et sen önce hiç bir müslümanı yahudi ile karşılaştıramassın. insanlarla aynı ideolojide olup olmama meselesi değil bu. ŞEREFİZİN teki çıkacak bu ülkenin evlatlarını şehit edecek bizde aman ne iyi etti ideoloji farkı mı dicez.

    bunların ideolojisi falan yok bunlar abd maşası israil köpekleri başka bişe değiller. silahını abd den alıp cia nın mossadın eğittiği köpeklere uşaklık eden şerefsizlerden başka bişe değiller. sonra çıkıp birde kahrolsun siyonizm emperyalizm derler. bizim kimsenin ideolojisine lafımız yok bu ülkeye ihanet etmediği sürece bu ülkeyi bölemeye çalışmadığı sürece.

    insanların burda yaşaması ya da gurbette olması bu ülkeye olan bağlılıklarının sevgilerinin göstergesi olamaz. yıllarca gurbette yaşayabilir bu ülkesini sevmediği anlamına gelmez.

    ya da ahmet türk gibi yıllarca bu ülkede yaşayıp ekmek yediği kapıya ihanet edenlerin sırf bu ülkede yaşıolar die bu ülkeyi sevdiği anlamına da gelmez.

    bu arada sen kimi savunuosun burda onu da bi sölede bilelim
#05.05.2009 10:43 0 0 0
  • Şerefsiz !! birde bunun için pankart mı açmışlar. Geberdiği iyi olmuş.
    Ölen Şehidimiz ve Kardeşimiz içinde Allah rahmet eylesin, geride bıraktıklarına sabırlar eylesin...
#05.05.2009 14:31 0 0 0
  • not arkadaşım bana gazideki protesto fotularını bana buraya ekle ben sonra sana söylerim.
    ordaki olaylar pkk ile hiç bir alakası yok ölen genc ise devri,m kararga üyesidir ve gazide toplayan kesim çoğunuluğu türk alevsi vede türk alevisinin çoüunluğu chp yi destekliyor.
    ikinci gazideki halk hepside hangi görüşte olursa olsun sen yakalım diyemesin.bunu bil.
    zaten sizin gibi kendini müslüman gösteren kişileri yahu olarak görmiyorum yahudilere hakaret.yahudiler bu
    kadar vahişi değil çünkü.
#05.05.2009 14:57 0 0 0
  • ölen genc ise devri,m kararga üyesidir

    pardon ya bak ne kadar büyük yanlış yapmışlar görüomusun bizde adamın! üzerine gidioz.

    Türkiye cumhuriyeti asker ve polisine ateş açan kim olursa olsun ideolojisi ne olursa olsun vatan hainidir ve şerefsizdir. bu dün asala olur bugun pkk olur yarın devrim ne bilmem nesi olur öbür gün bilmem ne köpeği olur. adı farketmez hepsi şerefsizdir.

    yahudiler bu kadar vahişi değil çünkü.

    yarın birgün filistindeki gibi kafana fosfor bombaları misket bombaları yağarsa bunu görürsün kim ne kadar vahşi.
#05.05.2009 16:06 0 0 0
  • en büyük hain erbakan dır fetullah gülen dir.ergenekon dur devamı getir.
    benim hiç bir örgütle işim olmaz.en büyük terör fetullah gülendir abd de yaşayan abd mandası.vede erbakandır.
#05.05.2009 17:00 0 0 0