Mezgit - Balık yemek tarifleri




Malzeme



Lay's Klasik
4 adet mezgit fileto
4 çorba kaşığı un
2 adet yumurta
1 su bardağı sıvıyağ
Sos için;
4 çorba kaşığı mayonez
2 çorba kaşığı krema
yarım demet dereotu
2 çorba kaşığı limon suyu
tuz

Hazırlanışı



* Mezgitleri parmak kalınlığında parçalara bölerek un yumurta ve çekilmiş Lay's Klasik'e bulayın
* Kızdırılmış sıvı yağda altın sarısı renk alana kadar kızartın
Sos:
* Sos malzemesini blenderda (çırpıcı) çırpın
* Kızarmış mezgitleri Lay's ve sos ile birlikte servis yapın

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 395
favori
like
share