Alabalık - balık yemekleri




Malzeme



4 adet alabalık (200 gr.lık ayıklanmış)
1 çay bardağı Bizim Ayçiçek Yağı
1 çay bardağı badem filesi
½ limonun suyu
2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Un
1 çorba kaşığı soya sosu
Tuz
Karabiber

Hazırlanışı



• Tavada Bizim Ayçiçek Yağı'nı kızdırın.
• Balıkları tuzlayıp üzerine karabiber serpiştirin. Bizim Mutfak Un'a bulayıp alt üst çevirerek kızartın. Servise vereceğiniz tabağa yerleştirin.
• Diğer bir tavaya bademleri koyup yağda biraz renk aldırın.
• Soya sosu ve limon suyunu ilave edip kaynatın.
• Bu karışımı balıkların üzerine kaşıkla gezdirerek dökün.
• Yeşilliklerle arzunuza göre süsleyip servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 358
favori
like
share