Anneler Günü'nde Dört Assolist Aynı Sahnede

Son güncelleme: 04.05.2009 19:47
  • Geçtiğimiz Kasım Ayında, Türkiye'de Bir İlki Gerçekleştiren ve 'Devlerin Büyük Buluşması' Projesi Kapsamında Biraraya Gelen Emel Sayın, Muazzez Abacı ve Seçil Heper Yeniden Aynı Sahnede Buluşuyor.
    Geçtiğimiz Kasım ayında, Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren ve 'Devlerin Büyük Buluşması' projesi kapsamında biraraya gelen Emel Sayın, Muazzez Abacı ve Seçil Heper yeniden aynı sahnede buluşuyor.
    Bu kez üç büyük sanatçı, geçmiş yıllarda Türk Müziğine damgasını vurmuş ustalarıyla düet yapacaklar. Bunun yanı sıra, EMS prodüksiyonun, 'Ankara izleyicisine özel', büyük bir sürprizi daha olacak. Yıllardır Amerika'da yaşayan, sahnelerden ve sevenlerinden uzak kalan dev assolist Neşe Karaböcek, 'konuk sanatçı' olarak konsere katılacak.


    Konser, gerek üç dev sanatçının Safiye Ayla, Hamiyet Yüceses, Perihan Altındağ Sözeri, Müzeyyen Senar, Behiye Aksoy, Gönül Akkor ve Zeki Müren gibi ustalarıyla yapacakları düet, gerek Neşe Karaböcek'in yıllar sonra Ankara'da sahne alması ve gerekse dört dev sanatçının aynı sahnede buluşmasıyla yine Türkiye'de bir ilk olacak. Konser tarihini özellikle 10 Mayıs olarak belirleyen EMS prodüksiyon, bu konseri 'annelere' ithaf ediyor.
#04.05.2009 19:47 0 0 0