EbRu_d - Sevgiliye Mektup

Son güncelleme: 05.05.2009 10:33
  • Sen bugüne dek her gece Allah' tan istediğim, ölesiye sevdiğimsin.. gün geldi dualarım kabul oldu seni tanıdım, bin bir umutla sana sarılmak, seni hissetmek, sana güvenmek istedim daha doğrusu kalben benim olmanı istedim Senle küs olduğumuz zamanda bile hep kendimi aldattım, çok kereler yastığım yaş doldu çektiğim acılardan dolayı, seni unutmak için Allaha yalvardım mantığımı duygularımdan önce tuttum ama kalbim unutmadı
    Sığındım zamana unutturur diye ama o gülüşün, zamanları aştı göz kırpışın gözlerime ulaştı anladım ki Seni unutturacak hiçbir mesafe yok bu yerde Seni unutmak mı, eğer seni unutsaydım bir çağrın beni bu kadar yakar mıydı, Sen her zaman içimde umut oldun sen yokken gecelerce yıldızlara bakıyordum Senin yerine onlarla dertleştim, sırdaşım oldular bugün ise sabahı bekliyorum yavaş yavaş yaklaştığını hissediyorum..
    Seni uzaklarda düşündükçe kahroluyorum biliyor musun artık mutlu olman için dua etmiyorum biliyorum ki Seni Mutlu Ediyorum..
    Beklemek, beklemek tek yapabildiğim bu. Özlemek ama ulaşamamak, kaderim desem de kabullenemiyorum çünkü ; Seni Çoook Seviyorum !!!




    Ebru DİNLER
#04.05.2009 23:30 0 0 0
  • güzel bir çalışma olmuş emeğine yüreğine sağlık gönül kalemin susmasın inş.
#05.05.2009 10:33 0 0 0