Ahmet Saraçoğlu Kimdir - Ahmet Saraçoğlu Resimleri - Ahmet Saraçoğlu Biyografisi - Ahmet Saraçoğlu Hakkında

Ahmet Y. Saraçoğlu, (Doğum 24 Eylül 1975, Ankara) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim gören sanatçı, çeşitli tiyatro topluluklarında çalışmasının ardından, 1995 yılında kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde de rol aldı. 2005 yılında bir grup sanatçıyla birlikte İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'nu kurdu. Halen çalışmalarını sürdürmektedir.


Rol aldığı tiyatro oyunları

Denizaltında Altı Tahammül Fersah
Yeşil Papağan Limitet
Hastayım
Lisistrata
Vişne Bahçesi

Filmografisi

Yaprak Dökümü - 2006
O Şimdi Mahkum - 2005
Tombala - 2005
Döngel Karhanesi - 2005
Hırsız Polis - 2005
Gülizar - 2004
Tam Pansiyon - 2004
Esir Şehrin İnsanları - 2003
Neredesin Firuze - 2003
Hürrem Sultan (dizi) - 2003
Sultan Makamı - 2003
Havada Bulut (dizi)) - 2002
Unutma Beni - 2002
Yeditepe İstanbul - 2001
Tatlı Hayat - 2001
Yedi Numara - 2000
Çiçek Taksi - 1995

[URL=http://img11.imageshack.us/my.php?image=78783p.jpg]

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 934
favori
like
share