İstanbul Kültür Üniversitesi 7. Bahar Şenliği

Son güncelleme: 06.05.2009 14:01
  • İstanbul Kültür Üniversitesi 7. Bahar Şenliği - İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Festivali

    noimage

    İstanbul Kültür Üniversitesi, geleneksel bahar şenliklerinin 7.sini yine birbirinden ünlü isimleri bir araya getirerek düzenliyor. İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü'nde; 11 - 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek etkinliğe yaklaşık 35.000 gencin katılımı bekleniyor.

    Utopia organizasyonuyla gerçekleşen İstanbul Kültür Üniversitesi 7. Bahar Şenliği programında; Mega Star Tarkan; Efsane grup MFÖ, ilk albümüyle ünlü Dj, Uğur Kirik, 70-80-90 lı yılların unutulmaz parçalarından oluşan "Şahane Yıllar" projesi ile Ataberk gibi sanatçı, grup ve DJ'lerin yer alıyor.

    İlk üç gününde Üniversitelerin amatör müzik gruplarının ve yaptıkları müziğe inanan, kendini kitlelere duyurmak isteyen diğer grupların da sahne alma imkanı bulacakları bu aktivitede, akşam üstleri 17:00-20:00 arasında ise palmiye ağaçlarının yer aldığı çim alanda Bodrum ve Antalya'daki plajlardan aşina olduğumuz; ünlü Dj lerle Happy Hour Party'leri gerçekleşecek.

    Gençler, gün boyu langırt, streetball, twister, jenga gibi oyunlarla tüm yılın ders stresini atarken, geceleri ise Türkiye'nin önde gelen sanatçı, grup ve DJ'lerinin sahne aldığı performanslarla eğlenceye doyacaklar.

    Kombine: 55 TL
    MFÖ: 30 TL
    Tarkan: 40 TL

    Bu etkinliğin biletlerini Biletix'ten almak için tıklayın.
#06.05.2009 14:01 0 0 0