merhaba
Ben de 1 ay kadar önce zoom x3 adsl modem aldım ve bilgisayarımı upgrade ederken hazır adsl işini de halletmiş oldum. 1 aydır rahat bağlanıyordum. Ama pc ye format attım xp idi yine xp yükledim. E doğal olarak modemi yeniden kurdum. Benim sorunum bi garip
Usb den dolayı modemi tanıyor
Programını dediğine göre-başarıyla kurmuşum
İnternete bağlanıyom  kenardaki bağlantıyı gösteren 2 bilgisayar simgesi yanıp yanıp sönüyor. Bir de 262kb diye show yapıyor.
Modemdeki her 3 lamba da yeşil
Ama explorerla sayfa açamıyom
Messenger bağlandığınızdan emin olun diyo
Formattan beri henüz başka bir program yüklemedim. Daha önce yüklerken avast modemin adiras.exe dosyasını trojan gibi algılayıp engellemişti. Onu bilem yüklemedim.
Acaba diyorum. Yanlış sürücü mü yükledim
Ama hem adsl usb modem i yükledim ( çünkü ülke ayarlarını bununla yaptırıyor)
Hem de x3 modemin sürücüsünü ( ama marka bu)

Birbiriyle çakışma yapıyor deseeeeeeem

Anlamadım yane :16:
Şöle hayrına yardım edecek yok mu birileri

shangrila shangrila
Üyenin Yeni Konuları service pack
Üyenin Populer Konuları service pack
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 497
favori
like
share
shangrila Tarih: 03.05.2005 16:19
yapmadığım-oynamadığım ayar kalmadı
kaç kere modemi kurup kaldırdım

ama siz siz olun
kullanızı adınızın sonuna @ttnet eklemeyi unutmayın :2:

çünkü o nedenle nete giremediğimi telekomun adsl hattını aramak suretiyle öğrenmiş durumdayım

maalesef ayrıntılar önemlidir. :18:
Zeytinyagi Tarih: 29.04.2005 21:23
modemıın ıp ne gırıp ayarlarını yaptınmı_? :20: