Foto Forum üyesi fotoğrafçılardan annelere Kadınca Fotoğraf Sergisi

Son güncelleme: 06.05.2009 18:55
  • Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği (Foto Forum) üyesi 12 kadın fotoğrafçı, kadın gözüyle çektikleri fotoğrafları Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde sergileyecekler. "Kadınca Fotoğraf Sergisi" 9 Mayıs Cumartesi günü Forum Deniz Feneri Meydanı'nda açılacak. Foto Forum üyesi fotoğraf sanatçıları Fahrinur Koç, Figen Bilgi, Gökçe Sümerkan, Gülnihal Bayındır, Hamiyet Özen, Hülya Boğuşlu, Nermin Karsan, Özlem Kadakaloğlu, Sevgi Gültekin, Türkan Sultan Yaşar, Türkün Sümerkan ve Zerrin Baytan'ın annelere ithaf ettiği sergi, 13 Mayıs Çarşamba gününe kadar izlenebilecek.
    Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Anneler Günü için ziyaretçilerine bir sürpriz hazırladı. 10 Mayıs Anneler Günü, 14.00-18.00 saatleri arasında çocuklarıyla birlikte Forum'a gelen anneler, Forum Fener Meydanı'ndaki atölye çalışmasına katılıp en güzel hediyeyi çocuklarıyla birlikte hazırlayacaklar.
    Çocuklar öğretmenlerin eşlik edeceği atölye çalışmasında resimler yapacak, anneler de ahşap boyama çalışmasına katılarak rengarenk çerçeveler hazırlayacaklar. Çocuklar, yaptıkları resimleri yine annelerinin hazırladıkları çerçevelerle annelerine hediye edecekler.
#06.05.2009 18:55 0 0 0