Eskişehirspor'un kader maçı

Son güncelleme: 07.05.2009 10:45
  • Çalımbay, Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Antalyaspor maçını kazanmak zorunda olduklarını belirterek, Antalyaspor maçının Eskişehirspor için bir dönüm maçı olduğunu kaydetti.

    Antalyaspor maçının adeta şampiyonluk maçı olarak gördüklerini ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

    ''Hakem hataları yüzünden bugüne kadar 14 puan kaybettik. Kaybettiğimiz puanları arıyoruz. Antalyaspor maçı bizim için dönüm maçıdır. Tüm kent takıma sahip çıkmalıdır. Eskişehirspor'a sahip çıkılmalı. Ben takımıma güveniyorum. Kalan son 4 maçı her şeyimizi ortaya koyup alacağız. Antalyaspor maçı Eskişehirspor için bir dönüm maçıdır. Eskişehirspor geçen sene Süper Lig'e yükselmek için nasıl şampiyonluk maçına çıktıysa bu da bir şampiyonluk maçıdır. Herkes takıma inansın, bu takım iyi takım.''

    Çalımbay, basın toplantısını izleyen gazetecilere kalan son 4 haftada takıma destek vermelerini istedi. Eleştirileri yapılabileceğini ifade eden Çalımbay, eleştirilerin son 4 haftaya girerken futbolcular üzerinde olumsuz etki yaratmaması gerektiğini bildirdi.
    noimage
    Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ile Beşiktaş'ta birlikte forma giydiklerini anlatan Çalımbay, maçın her iki takım için de önemli olduğunu bildirdi.

    Çalımbay, duygularını soran bir gazeteciye, ''Mehmet Özdilek benim kardeşim ve kardeşim kadar sevdiğim bir insan, en doğrusu arkadaşım. Şu anda liglerde bir sürü arkadaşımız var. Biz maçtan önce konuşuruz, her şeyi yaparız ama sahaya çıkınca her şey Eskişehirspor'un menfaati içindir. Onun içinde biz de Eskişehir'in menfaati için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

    Çalımbay, Antalyaspor maçında sakatlığı süren kaleci İvesa'nın forma giyemeyeceğini, kardeşinin nikah şahidi olan Youla'ya da bir gün izin verdiğini ifade etti
#06.05.2009 20:10 0 0 0
  • Bende takımıma güveniyorum. Zor maç olacak, inşallah alacağız.
#06.05.2009 20:12 0 0 0
  • bence berabere biter o maç
#07.05.2009 10:45 0 0 0