Bulgurlu Hardal Otu - Bulgurlu Hardal Otu Tarifi

Malzemeler:
500 gr.hardal otu
2 soğan
2 diş sarımsak
2 çorba k.bulgur
1 çorba k.biber salçası
mısırözü yağı
su
tuz

Hazırlanışı:
Soğanı yemeklik doğrayarak sıvıyağda sotelemeye alın. Üzerine sarımsağı da ekleyin. Biraz kavrulunca biber püresini de ekleyin. Kavrulunca hardal otunu soğanların üzerine yayın. Bulguru da hardal otunun üzerine serpin. Kapağını kapatarak kendi buharında pişirin. Dilerseniz yanında sarımsaklı yoğurt ile servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 480
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 03.05.2010 12:00
Bu güzel tarifiniz ve paylaşımınız için teşekkürler...