sebzeli pirzola nasıl yapılır
1 kg kuzu pirzola (dövülmüş)
2 adet havuç (dilimlenmiş)
2 adet kabak (dilimlenmiş)
2 adet patlıcan (dilimlenmiş)
2 adet köz biber (dilimlenmiş)
3 yemek kaşığı zeytinyağı
3 yemek kaşığı nar ekşisi
3 diş sarımsak (ezilmiş)
Etin terbiyesi için: 1 paket Knorr Izgara Harcı
4 yemek kaşığı su
4 yemek kaşığı zeytinyağı

1. Izgara harcını, su ve zeytinyağı ile karıştırın. Pirzolaları bu karışıma bulayıp en az 1 saat buzdolabında bekletin. Sebzeleri ızgarada pişirip servis tabağına alın. Üzerine nar ekşisini, köz biberleri, sarımsakları ve zeytinyağını ilave edip karıştırın. Başka bir tavada ızgara harcında beklettiğiniz pirzolaları pişirip sebzeler ile birlikte servis edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 845
favori
like
share