Malzemeler
1 kg kuzu ciğer
500 gr kuyruk yağı
3 adet domates
40 adet sivri biber
Tuz
Pul - karabiber
Kekik
Zeytinyağı

Nasıl Yapılır ?
Cigerlerimizi kuşbaşı şeklinde doğruyoruz.Kuyruk yağlarını da ciğerin biraz küçüğü şeklinde doğradıktan sonra tuz, pul-karabiber, kekik ve zeytin yağını marina ediniz. Domates ve sivri biberlerimizi parmak şeklinde doğrayıp şiş aparatımıza bir ciğer bir domates ve bir kuyruk yağı şeklinde dolduruyoruz ve ızgarada pişirerek servis yapılır..

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 526
favori
like
share
blade_21 Tarih: 07.10.2009 22:04
harıka
SP3C Tarih: 30.08.2009 20:22
tesekkurler
by_KaRizMa Tarih: 15.06.2009 21:11
sagol