Herle (4 Kişilik)

Malzemeler:
2 su bardağı un
2 çay bardağı irmik
4 su bardağı süt
200 gr bal
150 gr badem
200 gr tereyağı
250 gr pekmez
200 gr kaymak
muz, çilek, kivi



HAZIRLANIŞI :
Tereyağını eritin. Un ve irmiği bu yağda kavurun. Rengi biraz koyulaşınca. sütü ve balı idave edin. Karıştırarak pişirin.
Servis tabağına aldığınız karışım soğuduktan sonra üzerine pekmez dökün. Kaymak, badem ve meyvederde süsleyin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 314
favori
like
share
NaZ Tarih: 12.05.2009 16:24
Güzele benziyor ama sanki agir olur gibime geldi
SU-PERISI Tarih: 12.05.2009 16:06
Eline saglık icemine güzel bir tarif ama çokta kalorisi var.