İstanbul Oyuncak Müzesi ilk kez Anadolu turnesinde

Son güncelleme: 09.05.2009 08:43
  • Denizli, Aydın, İzmir, Ankara, Mersin ve Trabzon'daki Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, 14 Mayıs-19 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Oyuncak Müzesi'nin büyülü dünyasını ziyaretçileriyle buluşturacak. İstanbul Oyuncak Müzesi, 14 Mayıs'tan itibaren Anadolu turnesine çıkıyor. İstanbul Oyuncak Müzesi'nin, çeşit çeşit otomobilleri, uçakları, bebekleri, uzay araçları, yapbozları, kurşun askerleri
    14 Mayıs-19 Temmuz tarihleri arasında Anadolu'nun çeşitli kentlerindeki Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezleri'nde sergilenecek.
    Ünlü şair ve yazar Sunay Akın'ın yaklaşık 20 yıldır dünyanın dört bir yanından topladığı ve oyuncak tarihinin farklı dönemlerini yansıtan antika oyuncaklar 14-22 Mayıs tarihleri arasında Denizli'de Forum Çamlık, 23-31 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de Forum Bornova'da, 1-11 Haziran tarihleri arasında Aydın'da Forum Aydın, sergilenecek. 13-21 Haziran tarihleri arasında Ankara'da Forum Ankara Outlet'te Ankaralılarla buluşacak olan Oyuncak Müzesi, 23 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında Mersin'de Forum Mersin, 7-19 Temmuz tarihleri arasında ise Trabzon'da Forum Trabzon'da sergilenecek.
    İstanbul Oyuncak Müzesi iki ayı aşkın bir süre Anadolu'nun altı ayrı kentini ziyaret ederek, dünya oyuncak tarihini çocuklar ve çocukluğunu hep yüreğinde taşıyanlarla buluşturacak. Büyükler çocukluk dostları ile tekrar buluşacak, çocuklar ise dünya tarihini oyuncakların dilinden öğrenecek.
#09.05.2009 08:43 0 0 0