Malzemeleri

4 Adet Lüfer
4 Kaşık Tereyağı
4 Diş Sarımsak
3 Adet Limon
Hazırlanışı

Lüferleri temizleyip bıçağın burnu ile karın kısmından hafifçe yararak içini temizleyip yıkayalım.Tereyağını oda sıcaklığında eritip içine maydanoz,limon kabuğu rendesi ve dövülmüş sarımsak katıp karıştıralım.Püre halindeki karışımı balığın içine sürelim.Aliminyum folyo üzerine aldığımız balıkların üzerini limon dilimleri ile kaplayıp aliminyum folyo ile kapatalım.Önceden 200 derece ısıtılmış fırın da 25 dakika pişirelim.
Fırından aldığımız balıkların üzerlerindeki limonları tabağımızı süslemek için ayırıp kalan tereyağı püersini balıkların üzerine bıçakla hafifçe sürüp servis yapalım.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 401
favori
like
share