Assassins's Creed Tam Çözüm

Son güncelleme: 09.05.2009 14:22
  • Assassins's Creed tam çözümü - çöz - Assassins's Creed oyun çözümleri
    Yeni oyuna başladığımızda çıkan demoyu izliyoruz. Konuşmalardan bir terslik olduğunu anlıyoruz. Laboratuarda uyandık. Demo giriyor. Demoyu izliyoruz. Doktor konuşuyor.
    Press any key dediğinde bir tuşa basıp makineye yatıyoruz. Demo devam ediyor. Tutorial programına alınıyoruz.

    Sol üst köşedeki bar enerjimizi gösteriyor.
    e tuşuna basıp etraftaki insanlara bakıyoruz.
    Ardından Shift tuşuna basarak kafalarının üstünde küfe taşıyan insanları geçiyoruz.
    Shift + sağ mause tuşu ile karşımızdaki adamı ileri itiyoruz.
    Space + sağ mause tuşuna basıp dna simgesine yanımızdaki askerden önce koşuyoruz.
    F le odaklanıp 2 ile suikast bıçağını seçip adama yaklaşıyoruz. Sol mause ile bıçağı saplıyoruz.
    Gelen askerden kaçıp merdivene çıkıyoruz. Çatıda saklanıyoruz. Asker gidince çıkıyoruz saklandığımız yerden. Bize saklanabileceğimiz yerleri gösteriyor demoda.
    Askerlerin arasında Space ile dua ederek geçiyoruz. e tuşu ile kartal görüşünü açıyoruz. 4 kişiyi renkli olarak görüyoruz.

    Beyaz: Halktan insanlar
    Sarı: Hedef
    Kırmızı: Düşman askeri
    Mavi: Müttefikler

    Oyunun oynanışıyla ilgili birkaç kural söylüyor bize demoda. (çok önemi yok)
    Tutorial ı tamamlıyoruz.

    Bu arada grafik ayarlarından brightless ı biraz açarsanız daha aydınlık oluyor etraf. Tabi siz bilirsiniz.
    Demodan sonra Sağ Mause + Space e basarak karşıya zıplayın. Merdivenlerden çıkın. F ile düşmana odaklanıp arkasından bıçaklayın.
    Demo giriyor izliyoruz. Karşı merdivenlerden aşağı inip şövalyelerin yanına gidiyoruz. Tartışma çıkıyor F ile odaklanıyoruz. Mause la saldırıyoruz ve başarısız oluyoruz.
    Duvar yıkılıyor biz arka tarafa düşüyoruz. Düz ilerleyip zıplayarak ve tırmanarak en üste çıkmamız gerekiyor. Sağ mause tuşu iler ve space e basa basa rahatça çıkabiliyorsunuz. Bu kombinasyon tırmanmamız gereken yerde tırmanıyor atlamamız gereken yerde atlıyor. Tüm hareketleri bu şekilde yapabiliyoruz.
    İlerleyip duvara tırmanıyoruz ve şehri seyrediyoruz.
    Şehre geldik. Şimdi arkadaşımızla konuşuyoruz. İleri ve sağ mause tuşuna basarak koşabiliyoruz bu bölümde, kimseye sataşmadan kaleye gitmemiz gerekiyo. Kale en tepede.

    Tab a bastığımızda çıkan haritadan Al Mualim yazan yere gidicez. Bizim tarikatın kırmızı beyaz bayrakları var. Kalenin kapısındaki elemanla konuşuyoruz. Demo giriyor. İlerleyip kalenin en iç kısmına giriyoruz. Merdivenlerden yukarı çıkıp Master (Ustamız olur kendisi) konuşuyoruz. Bize baya kızgın. (başarısız olduğumuz kesin) bu anda yaralı arkadaş geliyor. Onu geride bırakmıştık hatırlarsanız. Oda bize kızgın. Kardeşi ölmüş baya bağırıyor bize. Demolar uzun sürüyor.
    Adamın biri gelip kaleye saldırı olduğunu haber veriyor. Herkes koşuyor dışarı doğru bizde koşuyoruz. Tam kapıda yine dostumuz ve yanında 2 askerle karşılaşıyoruz.
    Bizden yardım istiyor. Aşağı doğru koşuyoruz. 3 ile kılıcınızı çıkartın. İleri solda savaşanlara yardım edin. Bizim düşmanımız üstlerinde kırmızı haç olanlar. F ile odaklanın kılıçla saldırın. Olay bu. Hepsi ölünce aşağı doğru koşmaya devam edin. Önümüze çıkan bütün şövalyeleri öldürüyoruz. En aşağı indiğimizde düşmanlar kalabalık geldikleri için bu kısmı ele geçiriyorlar ve bizde yukarı kaleye kaçıyoruz. Kalenin kapısında kendimizi buluyoruz. Düz ilerletince surların üstünde bizim eleman sesleniyor. Onu takip edip yukarı çıkıyoruz. Merdivenlerden devam edip en üst kısımda platform da yerimizi alıyoruz. Demo girecek.

    Space ve sağ mause tuşu ile aşağı atlıyoruz. Bu önemli. İleride oyun içinde viewpoinlere tırmanınca tekrar aşağı inmek için uraşmanıza gerek yok. Bu şekilde aşağıdaki samanlıkların içine atlayabilirsiniz. Bunu biryere not edin çok işe yarıyor. Samanların içinden çıkıp tahtaların üstünden dikkatlice geçiyoruz. Burada düşerseniz ölüyorsunuz dikkatli olun. İlerlerken elimiz hep sağ mause tuşunda.
    Karşıdaki surların en üst kısmına çıkıyoruz. Kılıcı çekiyoruz ve tahtaları kesiyoruz. Aşağıdaki şövalyelerin hepsi telef oluyor. Ama yine memnun edemiyoruz insanları. Usta bizi bıçaklıyor demoda. Bi sürü şey anlatıyor, ama hiç birini umursamıyoruz. Hançeri sapladığında uyanıyoruz.

    Doktorla yardımcısı bir şeyler konuşuyor. Camın yanına gidip e ile onları dinliyoruz. Pek bişey anlaşılmıyor. Büyük olasılıkla dedikodumuzu yapıyorlar. Doktor gelince odamıza gidip yatağa yatıyoruz. Hadi iyi uykular.

    Ertesi sabah

    Doktor uyandırıyor bizi sabahın köründe. Yine bir dünya kafa ütülüyor. Ama umurumuzda değil.
    Kanımız kaynıyor sonuçta. Makinenin yanına gidip uzanıyoruz tezgâha. Continue diyoruz.

    Yine geçmişteyiz ve karşımızda Usta var. Bi sürü nasihat gene. Tabi bizim gibi iyi bir savaşçıyı kaybetmek istemiyor kerata. Bize aklımızı başımıza almamızı söylüyor.

    Yalnız bir şey fark ettim. Bizim elemanın her zaman sol omzu önde dayı dayı duruyor. Karşısında kim olursa olsun hiç geri vites yapmıyor. Hep ileri viteste çok delikanlı çocuk.

    İlerleyip dışarı çıkıyoruz. Dışarıda ilerlerken biriyle karşılaşıyoruz. Bize görev veriyor. Gideceğimiz yeri haritada gösteriyor zaten. En aşağıya ineceğiz.

    İki eleman kuyunun başında konuşuyor. Bu görevin ismi Eavesdrop (Gizlice Dinle). Onlara saldırmıyoruz ilerlerinde oturan iki kadın var gidip aralarına oturuyoruz. F ile karşıdaki adamlara odaklanıp e ile dinliyoruz. Konuşmaları bitince görevi tamamlıyoruz.

    Haritada işaretli yere gidiyoruz. Adamın biri hatunla konuşuyor. Bizde uyuz oluyoruz. Bu görevin ismide Pick Pocket (Kap Kaç). F ile dinliyoruz onları. Konuşma bittiğinde adam yukarı doğru yürümeye başlıyor. Bizde arkasından yürüyerek yaklaşıp Shift ile cüzdanını gaftiliyoruz. Görev tamamdır.

    Haritada yumruk şeklinde olan yere gidiyoruz. Adamın biri car car konuşuyor. Bu görevin adıda Interrogation (Sorguya Çekme). Adama uzaktan F ile odaklanıyoruz. Konuşması bitince takip ediyoruz. Kuytu bir köşeye gidiyor. Orda sıkıştırıp azını burnunu kırıyoruz. Yalvariyor köpe oğlusu. Hemen bize birkaç bilgi veriyor.

    Adamı alıp ustaya ***ürüyoruz. Bizim usta çok kızıyor, kılıcını çekiyor gebertiyor adamı oracıkta. Kılıcıda bize veriyor. Yine bir dünya nasihattan sonra, dışarı çıkıyoruz. Eleman gel biraz çocuklara kılıç öğret diyor. İsterseniz birkaç numara yapabilirsiniz.

    Bir sürü işimiz gücümüz var diyip çıkıyoruz tutorial dan.
    En aşağıya gidiyoruz. Haritada ok işareti ile gösterilen yer. Orda atlardan beğendiğimizi alıyoruz. Patika boyuca ilerliyoruz. Sağ mause la at koşuyor space ede basınca depar atıyor.

    Haritada kartal simgesi olan yere geliyoruz. Shift le attan inip VİeWpoint e tırmanıyoruz. Askerlere bulaşmayın hiç gerek yok. Demir kapının tam orta kısmından tırmanarak en üste kadar çıkıyoruz. En yukarıda e tuşuna bastığımızda bütün etrafı yukarıdan görebiliyoruz. Tab haritayı açıyor. Böyle viewpointlere tırmandığımızda bazen yeni görevler açılıyor. o nedenle önemli.
    Atımıza binip düz ilerliyoruz. Biz Damascus a gidicez. Yol üzerinde taşlarda ok işaretleriyle yönümüzü bulabilirsiniz. Haritadanda bakabilirsiniz. Yine yol üstünde 3 viewpoint daha var onlarada çıkın. Bazen damların üstünde flamalar oluyor. Bunları toplamak gerekiyor.
    İlerleyip Damascus a geliyoruz. Haritadan bakıp Kingdom (krallık) a doğru ilerleyin. 3 kişi 1 garibana saldırıyo. Onu kurtarıyoruz ve oda bize yardım edecek. F ile adamla konuşun.

    4 rahip var onların yanına gidince space a basıyorsunuz. Böylece kapıdan rahatça geçiyoruz. İçeri girince yine space le onlardan ayrılın. İlerleyip haritada kartal işaretli viewpoint e tırmanıyoruz. Yeni görevler açıldı.

    Öncelikle Bureau denen adamın yanına gidicez. sürekli sokakları kullanmak zorunda deilsiniz. Kendinizi çatılardan ilerlemeye alıştırın. Yardıma muhtaç olanlara yardım edin. Zaten her şey haritada açıkca belli oluyor.

    Bureau nun bulunduğu yere çatından gelip avluya atlıyoruz. Onunla konuşuyoruz. Çömlekçi gibi bişey bu adam.

    Cüzdanını çalacağımız adamın yanına gidiyoruz haritadan Pick Pocket (Kap Kaç)
    . Ama onları dinlemek için yukarı çatıya çıkıp uygun pozisyonda tam üstlerindeyken F e basıyoruz. Onları dinleyip bilgi alıyoruz. Aşağı atlayıp adamı takip ediyoruz ve uygun zamanı gelince cüzdanını çalıyoruz.

    Haritadan Informer Rooftop Race challence (Bilgi taşıma) işaretli yere gidiyoruz. Burada biriyle konuşuyoruz ve belirli süre içinde çatılardan geçip başka birine bilgi ***ürmemizi istiyor. İşaretli yere bilgi ***ürdüğümüzde görevi tamamlıyoruz.

    Eavesdrop (Gizlice Dinle) görevine gidip 2 konuşan kişiyi dinliyoruz ve o görevide tamamlıyoruz. eğer bu görev çıkmazsa birkaç viewpointe tırmanın.

    Tekrar Assasin's Bureau nun evine gidiyoruz. Bize bir tüy vericek. Haritada Assasination Target (Suikast Hedefimiz) yazan yere gidiyoruz. Şimdi suikast zamanı. Konuşmayı dinledikten sonra suikast bıçağımız (2 ile) çekip adamın arkasından yaklaşıyoruz ve öldürüyoruz. Demo giriyor. Bureau dan aldığımız tüy ü bu adamın kanına sürüyoruz. Demo bitince kaçıyoruz.

    Bureau nun yanına dönüyoruz tekrar. Şehri ayağa kaldırdığımız için bize biraz kızıyor. Ama olsun. Görevleri başarıyla tamamlıyoruz.
    Tekrar uyanıyoruz. Odamıza gidip yatıyoruz.
    Ertesi gün Doktor uyandırıyor bizi ve yine bir dünya kafa ütülüyor.
    Makinaya yatıyoruz.

    Ustanın yanındayız. Artık öldüreceğimiz kişileri uzaktanda öldürebiliriz. Dışarı çıkınca yeni özellikler kazanıyoruz. Mause un sağ ve sol tuşuna aynı anda bastığımızda dövüş esnasında Counter Attack yapabiliyoruz.

    Atların oraya inin. Acre şehrine gidiyoruz. Şehre doğru ilerlerken viewpointleri aktif hale getirmeyi unutmayın.

    Kalenin kapısına geldiğimizde gariban köylüyü 5 kişiden kurtarıyoruz. Tabi oda bize yardım ediyor. Artık rahiplerle içeri girebiliriz. Kapıdan geçince rahiplerden ayrılın ve sağ taraftaki viewpointe tırmanın. Yeni görevler aktif olacak. Hemen yakınlardaki Citizen e yardım edin. Eavesdrop (Gizlice Dinle) görevini yapın. Uzun uzun anlatmama gerek yok sanırım nasıl yapılacağını biliyorsunuz. Bu şehirdeki Bureau nun yanına giderken viewpoinlere uğramayıda unutmayın.Pick Pocket (Kap Kaç) görevi açılınca haritada kapalı çarşı gibi bi yerin çatısına çıkıyoruz. Ordaki bir çatlaktan içeri girin. Adamları izleyin ve cüzdanı çalın. Dışarı çıkarken sizi yakalamalarına izin vermeyin. Kaçıp saklanın. Çan kulesine çıkınca Interrogation (Sorguya Çekme) görevi vericek. Onuda tamamlayın.

    Bu şehirdeki Bureau kitapçı. Bize bir tüy veriyor. Bana kalırsa bütün viewpointleri gezin, yarım etmeniz gereken citizenlere yardım edin. Haritada suikast yapacağımız kişinin yanına gidin ama hep çatıları kullanın. Çatıdan aşağı inin demoyu seyredin. Üzerinde kasap önlüğü olan herifi öldüreceğiz fakat etraf çok kalabalık dikkatli oldun. Boş bi anında bıçağımızı saplıyoruz. Demo giriyor. Demodan sonra kalabalık bir gurup saldırıyor. Hepsini öldürün.

    Görevi tamamlayınca Bureau nun evine gidin. Tüyü ona veriyoruz. Bu şehirde işimiz bitiyor.
    Hızlı bir şekilde Ustanın yanındayız. Yine bişey ler anlatıyor. Gecenin 5 inde bazı uzun demolar sıkıcı olabiliyor . Yeni bir skill alıyoruz. İsterseniz fight tutorial da deneyebilirsiniz.

    Jerrusalem e gidiyoruz bu defada Koşarak atların yanına inin. Bir at alın ve jerrusalem yoluna koyulun. Bu yol biraz uzun ve karışık. Haritadan takip ederek gidin. Fazla etrafa takılmayın. Ve işte karşınızda KUDÜs şöyle tepeden manzarayı seyredin 

    Kapıya geldiğimizde içeri girmek için yine kapının sol tarafındaki köylüye yardım edicez. Oda bizi içeri sokucak. Büyük kılıç yerine 1 le ufak kılıcı seçerseniz daha hızlı öldürebiliyorsunuz düşmanları. Ben onu kullanırken daha rahat ediyorum. Tabi siz bilirsiniz.

    Kapıdan geçince haritadaki ilk viewpointe tırmanın. Diğer viewpointler ve görevlerin bir kısmı haritada belirecek. Aşağı atlayınca karşımıza sorgulayacağımız adam çıkıyor Interrogation (Sorguya Çekme). Takip edip dövün.
    Bence görevlere başlamadan önce bütün viewpoinleri aktif hale getirip citizinlerin hepsini kurtarın. Pick Pocket (Kap Kaç) görevini yerine getiririn ve Bureau nun evine gidip suikast için tüyümüzü alın.

    Suikast yerine gittiğimizde o bölgeye girmek için rahipleri kullanın. İçeri girince hemen sağ da küçük bir kapı var ordan girin. Kapı kapanıyor. Bu bir tuzak. Kafesde bir esir var. İlerleyip bir kapı daha geçiyoruz. Avluya benzer bir yerdeyiz. 6-7 kişi saldırıyor üstümüze hepsini öldürün. Merdivenlerden çıkın. Adamımız kaçıyor peşinde koşun. Kovalayabildiğiniz kadar kovalayıp yakalayın.

    Demodan sonra tüyü tekrar Bureau e ***ürüyoruz. Ve yine demo giriyor. Laboratuarda uyanıyoruz. Çok yorulduk yatağımıza gidip yatalım biraz.

    Demolardan sonra ustanın yanındayız. Grab Breaks skilini alıyoruz. İsterseniz animus tutorialda deneyebilirsiniz. Kavga esnasında Shift ve sağ mause tuşuna bastınızda aktif oluyor.

    Kale kapısından çıkarken artık hızlı şekilde menü yü kullanarak istediğimiz şehre gidebiliyoruz.
    Öncelikle damascus a gidelim. Menüden damascus + Bureau seçeneğini seçin.

    Damascus da haritada bütün viewpontlere gidin kurtarılması gereken citizenleri kurtarın. Bunlar diğer görevleri yapmamızı kolaylaştırıyor. Yeni görevler açılacak.

    İnformer mercheant stand destruction challence (Satıcı standlarını yok etmek) var.
    Bu görevde 3 dakika içinde satıcıların standlarını tahrip edicez. Standların bulunduzu yereler çarpı işareti ile işaretli. Oraya gidince etraflarındaki askerleri standa doğru shift le itiyoruz.
    Görevi bitirince Eavesdrop (Gizlice Dinle) görevinide bitirin.

    Daha sonra informer assasination challenge (suikast) görevine gidin. 2 kişiye suikast yapıcaz. Arkalarından sessizce yaklaşıp bıçaklayarak öldürün.
    Pick Pocket (Kap Kaç)
    Interrogation (Sorguya Çekme)
    görevlerinde tamamlayın. Buradaki sorguya çekme görevi biraz zor. Sorguya çekeceğimiz kişi bir kapıdan giriyor. Kapının önünde 4 asker var. Sağ veya sol kısımdaki tahtalardan tırmanıp üstlerinden atlayabilirsiniz. Ben bu şekilde geçtim. Ama yakınlarda bir yerde citizenlerden birini kurtarınca rahipler beliriyor. Onlarlada içeri girebilirsiniz.

    Bütün görevler citizen kurtarma işi bitince, informer flag challenge (bayrak toplama) açılıyor. Bu biraz zor 3 dakika içinde 20 bayrak a ulaşmanız gerekiyor. Belirli bir sırayı izleyince kolay oluyor. Bayraklara ulaşınca birde en son görevi veren adamın yanına gitmek gerekiyor.

    Bütün görevler bitince Bureau nun yanına gidin. Bize tüyü veriyor. Haritadan Assasination Target (Suikast Hedefimiz) kısmına gidiyoruz. İçeri giriyoruz. Avluda yukarıda şişman bi herif halka tehtidler savuruyor. Hedefimiz o. Sağ taraftan yukarı tırmanın. Ok atan adamları teker teker öldürün. Bunu yaparken bıçağı kullanın. Sonra yukarı çıktığımız kısımdan şişko adamın bulunduğu balkona atlayın. Onuda öldürün. Tektar Bureau nun yanına gidip tüyü veriyoruz. Ve görev tamam.

    Kısa menüden Masyaf a dönüyoruz. Usta konuşuyor. Yeni skill alıyoruz = Dodging kavga esnasında bir kişi bize saldırırken tam o anda space ve sağ mause tuşlarına bastığımızda koruma gibi bişey yapıyor. İsterseniz tutorial da deneyin.

    Kapıdan çıkarken menüden Acre + Bureau yu seçiyoruz. Kitapçının yanındayız. Demodan sonra bütün citizenleri kurtarın viewpontlere tırmanın.

    Bunlar bitince İnformer mercheant stand destruction challence (Satıcı standlarını yok etmek) ve Pick Pocket (Kap Kaç) görevleri açılacak. Bunları tamamlayın.

    informer assasination challenge (suikast) görevi açılıyor. 2 tane suikast yapıcaz süre yok. Adamları öldürüm görevi veren kişiye dönüyoruz.

    Bütün görevler bitince Bureau nun yanına gidiyoruz. Kendimizi kanıtladık bu yüzden bize tüyü veriyor. Görevimiz belli suikast Assasination Target (Suikast Hedefimiz) açılıyor. Oraya gidin. Atlı adamlar geliyor. Demodan sonra kalabalıkla beraber dua ederek içeri girin. En yukarıya çıkmamız gerekiyo. Burçların en üstünde muhafızları öldüre öldüre ilerleyin. Suikast yapacağımız kişi avlu gibi bir yerde. Yukardan üstüne atlayın ve öldürün. Demodan sonra bir sürü asker etrafımıza toplanıcak. Hepsini öldürün. Geldiğimiz gibi en yukarı surların en üst kısmına kaçın. Tam köşede büyük bir burç var. Oraya tırmanmak biraz zor. Ama tırmanıp viewpoint i aktif hale getirmemiz gerekiyor.
    Kurtarılacak citizen varsa kurtarıp Bureau nun evine dönün.

    Yeni görevler aktif olacak. En yakındaki sorgulama görevini yapın.
    Ardından informer flag challenge (bayrak toplama) görevinde bayrakları toplayın.
    İnformer archer stealth assassination challenge (okçulara suikast) görevinde haritada işaretli 3 yere gidip buralardaki okçulara suikast düzenlememiz gerekiyor. Sizin yaklaştığınızı fark ettiklerinde onları öldürseniz bile görev başarısız oluyor ve yeniden başlıyorsunuz. o yüzden arkalarından uygun anı kollayıp yaklaşın ve sessizce öldürün. Hepsini öldürünce görevi veren adama geri dönüyoruz ve görevi tamamlıyoruz.

    Bureau nun evine dönüyoruz. Demodan sonra Masyaf tayız. Usta konuşuyor. Yeni skillimiz throwing knives.

    Kapıya ilerleyip menüden jerrusalem + Bureau seçiyoruz.

    Şehre ilk gelişimizde ilk olarak yaptığımız gibi viewpointleri aktif yapıp citizenleri kurtarın.

    İnformer escord challence (korumalık yapma) görevinde birini işaretli yere kadar koruyacağız. o yürürken saldıran askerleri öldürün.
    Pick Pocket (Kap Kaç) görevini tamamlayın. Viewpointleri aktif hale getirin. Gizlice Eavesdrop (Gizlice Dinle) görevini yapın.
    İnformer archer stealth assassination challenge (okçulara suikast)
    Interrogation (Sorguya Çekme)
    Ve informer assasination challenge (suikast) görevlerini tamamlayın.

    Her şeyi tamamlayınca Bureau nun evine dönüyoruz. Tüyümüzü alıyoruz ve suikast yapacağımız yere gidiyoruz. Kalabalık toplanmış . sakallı bir abi konuşuyor. Adamı gizlice dinlerken eşgalimizi tespit ediyorlar herkes dağılıyor 20 kişi üzerimize saldırıyor. Hepsini öldürüyoruz. Liderlerinide öldürüp Bureau nun yanına dönüyoruz.

    Laboratuarda uyanıyoruz. Doktor ve yardımcısı hatunla ufak bir tartışmamız oluyor.

    Çok yorulduk biraz dinlenme vakti. Gidip yatağa yatıyoruz. Ertesi sabah yine her gün ki gibi makinaya gidiyoruz.

    Ustamızın yanındayız. Defense breaks skill ini alıyoruz.

    Kapıdan çıkarken Acre + Bureau seçiyoruz. Bureau nun evinden ayrılırken haritayı açın, biraz ileride yeni bir viewpoint olacak. Oraya gidin. Tırmanmak için yantaraftaki bir binadan burca atlamamız gerek. Yukarı tırmandığımızda yakınlarda Informer Rooftop Race challence (Bilgi taşıma) birkaç viewpoint ve save citizen ler açılıyor.
    Pick Pocket (Kap Kaç)
    Interrogation (Sorguya Çekme)
    informer assasination challenge (suikast) görevlerinide tamamlıyoruz.

    İleride limanın oradaki viewpoint e gelmeden önce, muhafızlara saldırıp geri kaçın. Onlarla denize yakın yerlerde dövüşmeyin. Denize düşüp ölebiliyorsunuz.

    Eavesdrop (Gizlice Dinle) görevini tamamlayınca, İnformer escord challence (korumalık yapma) görevi açılacak. Çarşıda gideceği yere kadar eşlik edin. Tüm görevler bittiğinde Bureau
    Yanına gidip tüyü alın. Siyrand adında birini öldüreceğiz. Assasination Target (Suikast Hedefimiz) e gidin. İnsanlar meydanda toplanmış. Demo giriyor. Hedef kayığa giriyor. Etraftaki askerleri öldürün. Hedefin bulunduğu yere gidin. Kalabalık gurupların içine girmeden önce biraz bekleyip enerjinizin dolmasını bekleyin. Hedefe yaklaşınca direk hedefe kitlenin diğer askerlerle uğraşmayın. Kaçınca peşinden koşup suikast bıçağını arkasından saplayın. Adamı öldürünce Bureau nun yanına gidiyoruz. Buradan da hızlı menüyü kullanarak Masyaf tayız.

    Damascus + Bureau yu seçiyoruz. Yakınlarda viewpoint olacak ona tırmanıyoruz öncelikle.
    Viewpointler ve save citizenlerin hepsine gidin.

    Informer Rooftop Race challence (Bilgi taşıma)
    Interrogation (Sorguya Çekme)
    informer assasination challenge (suikast)
    İnformer mercheant stand destruction challence (Satıcı standlarını yok etmek)
    Eavesdrop (Gizlice Dinle)

    Görevleri bitince Bureau nun yanına gidip görevi alıyoruz. Hedefe gidiyoruz. Avlu gibi bir yerde askerler kitapları yakıyorlar. Demoyu izliyoruz. Haritada işaretli hedefleri öldürmemiz gerekiyor ama liderlerini öldürünce diğerleriyle uğraşmamıza gerek kalmıyor. Bureau nun yanına dönün.

    Demodan sonra laboratuarda uyanıp odamıza gidiyoruz. Uyandığımızda Jerrusalem + . Bureau nun yanına gidiyoruz. Yakınlardaki viewpointe tırmanın. Yeni viewpointler aktif olacak hepsine tırmanın save citizenleri kurtarın.
    Interrogation (Sorguya Çekme)
    Informer Rooftop Race challence (Bilgi taşıma)
    İnformer archer stealth assassination challenge (okçulara suikast)
    informer assasination challenge (suikast)
    Pick Pocket (Kap Kaç)
    Eavesdrop (Gizlice Dinle)

    Görevlerini tamamlayın. Bu görevlerde diğerleri gibi. Daha sonra Bureau nun yanına gidip görevi alıyoruz. Bu bölümde hedefe gidince herkes üzerimize saldırıyor. onlarla uğraşmak biraz zaman alıyor. Hedefi öldürmeye katlığımızda demo giriyor. Bureau nun yanına gidiyoruz.

    Şimdi haritada Kingdom yazan yere gidiyoruz. Yakınlarda bir at olacak ona binin. Kingdom da Arsuf a doğru atı sürün. Yol üzerindeki askerlere takılamayın. Atı bıraktığımız yerde bir gurup askeri öldürüyoruz. İleride kalabalık guruplarla karşılaşıyoruz ve savaşmamız gerekiyor. Arsuf a geldiğimizde demo giriyor. Konuşan adama iyice yaklaşın. Demodan sonra Robert in askerleri saldırıyor. Onları öldürünce Robert karşımıza geliyor. Shift le size yaklaştığında tutup ileri doru fırlatın. 4-5 kere fırlattıktan sonra kılıçla öldürün. Demo giriyor..

    Laboratuarda uyanıyoruz. Dışarıdan çatışma sesleri geliyor. Gidip yatıyoruz. Kalktığımızda makinaya giriyoruz.

    Masyaf a dönüyoruz ama kimseciler yok. Biri bize her şeyi açıklıyor. Kaleye doğru ilerliyoruz. Bizim tarikatın askerleri saldırıyo. Onlarla savaşırken yakınlardaki 5 arkadaşımız bize yardım ediyor. İlerleyip bunlarla konuşuyoruz.

    Kaleye girince kapısı kapanıyor. Kalabalığın içinden geçerek kalenin arka bahçesine çıkıyoruz. Demo giriyor. Usta balkondan konuşuyor.

    Demodan sonra öldürdüğümüz bütün ana karakterler bize saldırıyor. Hepsini öldürünce Al Mualim geliyor. 9 kişiye ayrılıyor ve bize saldırıyor. Haliyle bunlarıda öldürüyoruz. Tek başına saldırdığında 2-3 kere ileri doğru itip kılıçla öldürüyoruz.

    Laboratuarda uyanıyoruz. Demodan sonra odamıza gidip yatağın üst kısmındaki duvara e tuşu ile bakıyoruz. Ve mutlu son

    Bu oyunun hazırlanmasında emeği geçen yüzlerce insanın ismini görüyoruz. Büyük emek doğrusu

    (Alıntı değildir kendi çözümümdür)

    Assassins's Creed ipuçları - ipucu - taktik - Assassins's Creed taktikleri

    Oyun Çözümlerinoimagenoimagenoimagenoimage
#09.05.2009 14:22 0 0 0