Kuzu Kebabı Provensal

Son güncelleme: 11.05.2009 19:36
  • Kuzu Kebabı Provensal tarifi - Kuzu Kebabı Provensal nasil yapilir
    noimage
    Malzemeler
    • 1 kg kuzu eti(iri parçalar halinde doğranmış)
    • 6 küçük domates
    • 24 adet mantar
    • 12 adet arpacık soğanı
    • 2 çorba kaşığı sıvı yağ
    • Tuz
    • Karabiber
    • Maydanoz
    • Dereotu

    Tarif

    Önceden Astucio`yu konum 4`te 8 - 10 dakika ısıtın. Kuzu etlerini ve diğer malzemeyi sırayla şişlere dizin. Üzerlerine yağ sürün, maydanoz ve dereotunu serpiştirin. Tuz ve biberini koyduktan sonra, konum 4`te 20 dakika kadar pişirin.

#11.05.2009 19:36 0 0 0