(1 Kişilik)


Malzemeler
1 Tavuk Göğsü
2 Patates
1 Domates
1 Biber
1 Çorba Kaşığı Galeta Unu
3 Marul Yaprağı
5-6 Zeytin


Yemeğin Tarifi
Tavuk göğsünü büyük markeflerden istediğiniz büyüklükte ve adefte açık ya da kapalı olarak alabilirsiniz. Bir dilim olarak aldığınız tavuk göğsü birbirine bağlı iki parçadan oluşur. Tavuğu iyice yıkayarak hafifçe tuzlayın ve galeta ununa bulayın.

Tavaya yağı koyup kızdırarak tavuğu kızartın. Kabuklarını kesip ince ince dilimlediğiniz patatesleri de kızartın.

Kızarmış patatesleri ve şinitzeli bir tabağa alın. Şinitzelin birbirinden bağımsız parçaları tabağın üstüne gelecek şekilde yerleştirin. Şnitzelin üzerine zeytinle gözler, domatesle ağız ve biberle burun yapın.

Patates kızartmalarını da şinitzelin çevresine yerleştirin. Marul, domates ve biber yardımıyla tabağı dilediğiniz şekilde düzenleyerek çocuğunuza sunun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 335
favori
like
share
DUYGUSAL__27 Tarih: 15.05.2009 22:14
olsada yesek yaa çok güzel