Ali Sirmen Kimdir - Ali Sirmen Resimleri - Ali Sirmen Biyografisi - Ali Sirmen Hakkında

Cumhuriyet gazetesinde Dünyada Bugün isimli köşenin yazarı, hukukçu, sinema ve dizi oyuncusu.


Türk Sanat Müziği bestekar ve keman sanatçısı Sadi Işılay'ın torunudur. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. İkinci Bahar dizisinde Antepli bir komiseri canlandırmıştır. Cumhuriyet adlı filmde şu an çalıştığı Cumhuriyet gazetesinin kurucusu olan Yunus Nadi Bey'i canlandırmıştır. SkyTürk isimli televizyon kanalında Siyah-Beyaz isimli programın sunucularından biridir.


Filmografi

Sevgili Dünürüm (2007) - Ziya
Ahududu (2005)
Hızlı Adımlar (2004)
Şapkadan Babam Çıktı (2003)
Sultan Makamı (2003) - Müteahhit
Esir Şehrin İnsanları (2003) - Ahmet Rasim
Havada Bulut (2002) - Demir Kaptan
Biz Size Aşık Olduk (2002) - Hakim
Cumhuriyet (1998) - Yunus Nadi Bey
İkinci Bahar (1998)
Seni Seviyorum Rosa (1992)


Kitapları

Sevgiliye Mektuplar (2007)
Erkeklere Mahsus (1990)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 456
favori
like
share