Tevez'den Liverpool'a mesaj

Son güncelleme: 12.05.2009 22:11
  • Sezon sonunda Manchester United'dan ayrılacak olan Arjantinli Carlos Tevez, Liverpool'a mesaj gönderdi. 25 yaşındaki futbolcu, "Liverpool'un kop tribünü için oynamak isterim" dedi.

    Manchester United ile 2 yıllık sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan Arjantinli oyuncu Carlos Tevez, kulübüyle yol ayrımında.

    United yönetiminden beklediği uzatma teklifini alamayan Tevez, yeni arayışlara başladı. Her fırsatta ailesi ile İngiltere'de çok mutlu olduğunu ve İspanya dahil bir başka ligde futbol oynamayı düşünmediğini vurgulayan Arjantinli, Liverpool'a mesaj gönderdi.

    Liverpool'un, menajeri Kia Joorabchian ile temasa geçtiğini öğrenen 25 yaşındaki futbolcu Tevez, "Liverpool taraftarının ünlü kop tribünü için oynamak isterim" dedi.

    Yıldız futbolcularının ezeli rakiplerine transferinden hoşnut olmayan Manchester United menajeri Alex Ferguson'un alacağı tavır ise merakla bekleniyor. Ferguson daha önce Gabriel Heinze'nin Liverpool'a transferine engel olmuş, Arjantinli futbolcu da Real Madrid'le sözleşme imzalamıştı.
#12.05.2009 19:51 0 0 0
  • bende geçen bir buyuk sitede real madrid'e gitmek istediğini duyfum.laporta bassa glirse bence real'e gider.
#12.05.2009 22:11 0 0 0