Kempinski Hotel Barbaros Bay - Bodrum

Son güncelleme: 12.05.2009 20:35
  • Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum - Kempinski otel Barbaros Bay - Bodrum Tatil Otelleri

    noimage

    Kempinski Private Residences Barbaros Bay, konuklarına çevreden bağımsız, seçkin ve Kempinski ile özdeşleşmiş olan beş yıldızlı servis anlayışını ev ortamında sunuyor. Üst düzey kalitenin tanımı: Kişiye özel yaşam, kendi evinizin güvenlik ve konfor hissi ve otel tarafından sunulan keyifli ve rahat bir yaşam tarzı.

    Konuklarımız, tümü kendi teras veya balkonlarının bulunduğu, her biri Ege Denizi'nin eşsiz manzarası görünümlü 36 rezidans dairesi ile kendilerine özel yaşam konforuna sahip olacaklar. Her biri lüks olarak döşenmiş olan residence daireleri, sahiplerine en üst düzey konukseverliği ve Kempinski'nin servis kalitesini sunuyor.

    noimage

    Seçkin daireler yıl boyunca kiralamaya uygun seçenekler sunuyor

    "Deluxe Residences", 201m²: 2 yatak odalı ve banyolu, 1 adet misafir banyolu konforlu daireler.
    "Grand Deluxe Residences", 201m²: Bahçe seviyesinde veya üst katlarda 3 yatak odalı ve banyolu ve 1 adet misafir banyolu.
    Rezidanslar modern stilde döşenmiş olup bir dairede ihtiyacınız olan her türlü ekipmana sahiptir. LCD televizyondan mikrodalga fırına, mutfak gereçlerinden seçkin şarap bardakları setlerine kadar birçok farklı aksesuar dairelerde mevcuttur.


    Talebiniz durumunda, tüm bilgiler ve koşullarımızı içeren kiralama teklifimizi tarafınıza ulaştırmaktan dolayı mutluluk duyacağız. Bizimle mail yolu ile irtibata geçebilirsiniz.

    noimage

    İletişim

    Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum
    Kizilagac Koyu
    Gerenkuyu Mevkii Yaliciftlik
    48400 Bodrum TÜRKİYE

    Tel:+90 252 3110303
    Fax:+90 252 3110300

    Tıklayınız
#12.05.2009 20:35 0 0 0